Hvordan var artiklen?

1549370cookie-tjekCard Sagas Wars Prototypeversion Download nu tilgængelig
Medier
2018/06

Card Sagas Wars Prototypeversion Download nu tilgængelig

Du kan downloade prototypeversionen af Kort Sagas Wars fra kunstnerne Dani Oliver og Alberto Hernandez. Downloaden til prototypeversionen er helt gratis, og du kan få fat i den lige nu fra Mega.nz download side.

Download til prototypeversionen af Kort Sagas Wars klokker ind på 189 megabyte og er stort set ikke komplet. Prototypeversionen er præcis, hvad den siger, den er: en prototype.

Som påpeget over på embedsmanden Kort Sagas Wars hjemmeside, den har kun fire spilbare karakterer, inklusive 'X' fra Mega Man X, Sky fra Final Fantasy VII, Link fra The Legend of Zelda, og Kosmos fra Xenosaga.

Selvom karaktersprites og animationer er brugbare og komplette, er spillets design det ikke. Der er stadig pladsholdere til musikken og lydeffekterne, og Oliver bemærker, at spillet stadig crasher en del efter et par kampe. Så spil på eget ansvar.

Du kan se en demonstration af, hvordan det kører indtil videre, og hvad du vil kunne opleve fra prototypen.

Som du kan se i videoen ovenfor, er der kun to etaper, Central Highway og Sacred Forest Meadow.

Eftersom Kort Sagas Wars kører på MUGEN, motoren, er du i stand til at ændre og tilpasse den måde, spillet spiller gennem konfigurationsfilerne.

Selve spillet er et standard 2D-kampspil med projektiler, specielle bevægelser, kombinationer, tællere, blokering og supers. Gameplayet og det visuelle tema er naturligvis efter 16-bit SNES-æraen med spil, men alle sprites, baggrunde og effekter blev håndlavet af Hernandez og Oliver.

Bemærk, at dette er baseret på en prototype bygget fra tilbage i 2011, og det er ikke blevet optimeret eller justeret siden da. De vil heller ikke fikse spillet. Så hvis du er interesseret i at fortsætte, hvor de slap, er du velkommen til at gøre det, men Oliver og Hernandez går videre til større og bedre ting.

Andre medier