Hvordan var artiklen?

1547540cookie-tjekCaptain Spirit Choices vil påvirke resultaterne i Life Is Strange 2
Medier
2018/06

Captain Spirit Choices vil påvirke resultaterne i Life Is Strange 2

Det meddelte Dontnod Entertainment Captain Spirits fantastiske eventyr vil være tilgængelig gratis til hjemmekonsoller og pc fra den 26. juni. Den selvstændige historie handler om et barn ved navn Chris, der mistede sin mor og bor sammen med sin far. Ifølge udviklerne er de beslutninger, du træffer i Kaptajn Ånd vil overføre til Livet er mærkeligt 2.

Nyheden kommer direkte fra game and art director, Michel Koch, fra Dontnod Entertainment. Han talte med PlayStation-holdet ved dette års E3 under dag 1-interviews og gameplay-demoer, som blev offentliggjort på PlayStation YouTube-kanal.

Hvis du ikke var i stand til at se videoen ovenfor, siger Koch dybest set...

"Ikke kun slutningen, men nogle af de valg, du vil træffe i Captain Spirit, vil overføres til Life Is Strange 2. Du bliver nødt til at se hvordan. Men der vil være øjeblikke i Life Is Strange 2, hvor ting, du gjorde i Captain Spirit, vil få konsekvenser”

Spillet foregår stadig i Oregon, ikke helt langt væk fra Arcadia-bugten, hvor originalen er Livet er mærkeligt finder sted.

Dontnod besluttede også at opgradere teknologien under hætten. Deres spil er flyttet over fra Unreal Engine 3 til Unreal Engine 4 og bruger fysik-baserede bevægelige dele, samt nogle forbedrede animationer sammen med fysisk baseret gengivelse og dynamisk retningsbestemt belysning for at hjælpe med at forbedre den visuelle troskab af Captain Spirit's Awesome Adventures.

Spillet er et selvstændigt afsnit, og det er omkring to timers gameplay værd. Ifølge Koch er det designet som en oplevelse, der kan genspilles, hvor der er flere ting at låse op, når du afspiller spillet flere gange. Koch nævner også, at eftersom spillet bevæger sig langs en lineær tidslinje, kan spillere muligvis ikke se alt, første gang de spiller, så det er designet – og spillere opfordres – til at du kan spille det igen flere gange for at opdage nyt indhold.

Captain Spirit's Awesome Adventures vil være tilgængelig gratis via download til PS4, Xbox One og pc fra den 26. juni.

Andre medier