Hvordan var artiklen?

1548440cookie-tjekBeyond Good And Evil 2 Beta udkommer engang i slutningen af ​​2019
Medier
2018/06

Beyond Good And Evil 2 Beta udkommer engang i slutningen af ​​2019

Det er ingen overraskelse, at Ubisoft arbejder på Beyond Good and Evil 2, og mens vi bliver ved med at se uddrag af gameplay og forskellige filmiske videoer, ser det ud til, at en faktisk spilbar opbygning af spillet har et udgivelsesvindue, som vil være gennem en beta.

Hvad end dine tanker måtte være om Ubisoft eller Beyond Good and Evil 2, det ser ud til, at vi endelig får en spilbar build, der hjælper med at teste og udfylde spillet gennem en beta. Denne beta er beregnet til at falde engang i slutningen af ​​2019, hvilket kan ses nedenfor.

Vis indlæg på imgur.com

Som afbildet ovenfor ser det ud til, at Ubisoft planlægger at lancere en spilbar beta af Beyond Good and Evil 2 i slutningen af ​​2019 ifølge (game director) Michel Ancel. Derudover sagde Ancel på sin Instagram-konto at "vi sigter efter en spilbar beta til slutningen af ​​næste år", da en fan spurgte om spillets udgivelsesdato.

På nuværende tidspunkt og tidspunkt er det uklart, om Ubisoft vil supplere fans med noget i den lange ventetid for at se spillet eller endda spille det, men da vi er et år ude, ved vi aldrig før tiden eller udviklerne fortælle.

Desuden har mange mennesker spekuleret i det Beyond Good and Evil 2's udgivelsesdatoen er muligvis ikke en ting før i slutningen af ​​2019 eller engang i 2020 på grund af betaens udgivelsesvindue. Selvom der ikke er nogen bekræftelse bag disse to lanceringsdatoer, men med betaen sat til at gå live i slutningen af ​​2019 kan det skabe en forsinkelse svarende til Kingdom Hearts 3 at pudse spillet op, hvis der dukker noget dårligt op fra betaen. Men igen, det må tiden vise.

Endelig er Ubisofts administrerende direktør, Yves Guillemot, overbevist om, at prequel vil appellere til både mangeårige fans og dem, der er nye i franchisen, hvilket kan spores tilbage til en maj-opdatering vedr. Beyond Good and Evil 2.

Du kan lære mere om dette spil ved at gå videre til bgegame.com.

Andre medier