Hvordan var artiklen?

1547990cookie-tjekBandai Namco afslører Ace Combat 7: Skies Unknown E3-trailer og skærmbilleder
Medier
2018/06

Bandai Namco afslører Ace Combat 7: Skies Unknown E3-trailer og skærmbilleder

Bandai Namco har udgivet en ny videotrailer af Ace Combat 7: Skies Unknown. Den nye videotrailer, der blev vist frem på E3 2018, får følgeskab af en række skærmbilleder, som du kan se lige her.

Ifølge Bandai Namco, embedsmanden Ace Combat 7 webside forklarer, at dette spil vil bringe den velkendte "signatur medrivende historie" og "eksplosiv luftkamphandling." Derudover kan et udsnit af slagmarken, hvor kun det bedste af det bedste vil sejre, ses nedenfor.

"Klar til at tage til himlen igen? Ace Combat 7: Skies Unknowns historie, der foregår på Usean-kontinentet, kredser om den anden kontinentale krig, som finder sted i år 2019. Slut dig til Osean Air Defense Force og bland dig i konflikter, der ikke blot kan opdeles i godt mod det onde.”

Den 14. juni, også Bandai Namco udgivet et stykke forklare hvad Ace Combat 7 holder i sin kerne. Det første afsnit nævner luftkampe, fotorealistiske billeder, fuldt gengivet skyfyldte himmel i et tredimensionelt rum og forskellige vejrforhold.

“I dag er BANDAI NAMCO Entertainment Europe glad for at dele nye funktioner og detaljer om historien om ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN. Spillere vil opleve luftkampe gennem fotorealistiske billeder, inklusive gengivet skyfyldte himmel i tredimensionelt rum. Realisme af denne art medfører også forskellige vejr- og forhold, som kan bruges til at opnå en taktisk fordel.”

Anden del berører "risikofyldte manøvrer" som at flyve gennem tordenskyer for at udslette fjender. Vi lærer også, at lynnedslag eller isdannelse kan forårsage systemproblemer eller hindre udsyn:

"Risikable manøvrer som at skynde sig gennem tordenskyer for at udslette fjendtlige fly eller undgå fjendtlige missiler er en del af strategisk handling i ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN. Spillere bliver nødt til at forudsige og håndtere forskellige meteorologiske begivenheder. Lynnedslag eller isdannelse kan forårsage systemproblemer og begrænset udsyn. Spillet indeholder også detaljer såsom vanddråber på baldakinen."

Den sidste del af indlægget driller historien om Ace Combat 7, som du kan læse lige her:

"Set på det samme Usean-kontinent som i ACE COMBAT 3 og ACE COMBAT 4, kredser historien om den Anden Usean Continental War, som finder sted i år 2019. Spillere vil slutte sig til Osean Air Defense Force og blive involveret i konflikter, der ikke bare kan opdeles i godt mod ondt. Karakterernes menneskelighed og kampen mellem bemandede vs ubemandede fly på slagmarken er en del af den overordnede historie."

Endelig Ace Combat 7 udgivelsesdatoen er ikke offentliggjort endnu. Og det handler om det. Åh, medmindre du vil tjekke disse nyligt udsendte skærmbilleder, der viser det kommende pc-, PS4- og Xbox One-spil.

Vis indlæg på imgur.com

Andre medier