Hvordan var artiklen?

1548260cookie-tjekBandai Namco udvikler efter sigende en ny fortælling om spil til konsoller
Nyheder
2018/06

Bandai Namco udvikler efter sigende en ny fortælling om spil til konsoller

Er du fan af Tales of spil? Der er gode nyheder, hvis du er, selv om information i øjeblikket er sparsom, meddelte Bandai Namco efter sigende - under en nylig begivenhed relateret til nævnte serie - en ny Tales of spillet er under udvikling til konsoller.

Tales of spil har noget af det følgende, idet folk er interesserede i at se, hvad hver enkelt rate har at tilbyde. Derudover har meddelelsen om, at Bandai Namco arbejder på en ny installation i serien, vakt fans nysgerrighed.

Som nævnt ovenfor ved man ikke så meget om dette Tales of spil, der er under udvikling, men vi ved fra Bandai Namco, at det ikke vil være et spin-off eller en genindspilning af en slags. I stedet vil titlen være en "brand new entry" i serien som 2016-udgaven, bedre kendt som Tales of Berseria.

Ovenstående oplysninger kommer fra publikationssiden Gematsu, som hentede detaljerne om dette Tales of game fra famitsu.com.

Ifølge begge websteder er det rapporteret, at dette "helt nye RPG-indslag" i begivenheden Tales of Festival 2018 Tales of serien vil være til konsoller, hvilket betyder, at en PS4-, Xbox One- eller Switch-version kan være lige om hjørnet. Desværre er yderligere information om platformeksklusivitet og en udgivelsesdato dog ikke blevet delt endnu.

Til sidst skiftede sidstnævnte websted, Famitsu, fra det næste Tales of game og skiftede til Tales of Vesperia - på grund af dets 10-års jubilæum. Bandai Namco annoncerede dog planer for en 10-års jubilæumsfest i Maihama Amphitheatre den 16. september 2018, hvilket betyder, at mere information om det næste spil kunne dukke op der. Du kan lære mere om Tales of Vesperia og dets 10 års jubilæum ved at slå op officiel hjemmeside.

Med alt det sagt, er du begejstret for at en ny Tales of spillet er undervejs, eller er du mere spændt på Tales of Vesperia Remasteret?

Andre nyheder