Hvordan var artiklen?

1548100cookie-tjekArc System fungerer og APlus-spil afslører Kill La Kill Game TV Spot
Medier
2018/06

Arc System fungerer og APlus-spil afslører Kill La Kill Game TV Spot

Jeg er ret sikker på du kender til Kill la Kill, højre? Hvis ja, er der nyheder om det Kill La Kill spillet udkommer engang næste år, så spillere kan prøve det. Derudover er der kommet nye billeder, skærmbilleder og et tv-spot til din seerfornøjelse.

Kill La Kill vil få et spil i fremtiden, og der er dukket små detaljer op. "Battle arena"-titlen er i øjeblikket under udvikling, mens vi taler, og skulle snart få en egentlig gameplay-trailer.

I mellemtiden dette Kill La Kill spillet har Arc System Works som udgiver og APlus-spil som udvikler. Med andre ord er holdet bag Little Witch Academia: Chamber of Time under udvikling Kill La Kill spillet.

Desuden er der endnu ikke annonceret nogen platforme, hvilket betyder Kill La Kill kunne lanceres til PS4, Xbox One eller nogle andre platforme. Den gode nyhed er, at officiel hjemmeside tilbyder lidt mere indsigt i spillet, inklusive skærmbilleder, der viser karakterer, der vil være i den pågældende titel.

Kill La Kill spil 2

Til at begynde med slutter fire skærmbilleder sig til ovenstående billede, som viser forskellige karakterer i aktion. Hvis du vil, kan du se de skærme, der har Arc System Works-navnet klistret over dem alle lige her:

Vis indlæg på imgur.com

Videoen på Kill la Kill spillets hjemmeside indeholder ingen gameplay-optagelser. Det betyder, at det, du vil se, er et tv-spot og ikke en trailer, der skildrer, hvad spillet har at byde på i motor eller gameplay. Med det sagt kommer videoen i høflighed af Arc System Works' YouTube-kanal.

Sidst men ikke mindst mere information om Kill La Kill vil blive annonceret i næste måned, hvis du vil vide mere. Fra 5. juli til 8. juli i Los Angeles, Californien, Kill La Kill spillet vil dukke op på Anime Expo 2018, hvor Sushio, KlKs karakterdesigner og kreative officer Hiromi Wakabayashi vil være til stede.

Mere information om dette spil kan findes på kill-la-kill-game.jp.

Andre medier