Hvordan var artiklen?

1508770cookie-tjekXbox Smartwatch Prototype afslører en alternativ historie for Microsoft Wearables
Funktionalitet
2017/10

Xbox Smartwatch Prototype afslører en alternativ historie for Microsoft Wearables

Hvis du har undret dig over, hvordan en Xbox kan se ud, behøver du ikke spekulere mere. Nyligt afslørede billeder viser, at et spil-mærket wearable blev skabt i Microsofts hovedkvarter. Billederne vise et Microsoft Smartwatch som menes at blive skabt i 2013, som rapporteret af Eurogamer. Uret skulle have Xbox-branding, og Microsoft valgte et højkantet firkantet design. Angiveligt skulle uret i produktion tilbage i 2015, men det blev aldrig til noget.

Flere oplysninger om Xbox-uret

Bøjning af håndleddet til hjertet

Der er ikke meget at gå efter i forhold til operativsystemet eller de apps, som gadgetten vil have kørt. Men noget, der ligner en pulsdetektor, var tilsyneladende placeret på bagsiden af ​​enheden. Dette kunne have givet uret et fitnessfokus, der stemmer overens med den retning, som Microsoft gik i dengang, især med den kinetiske bevægelsesdetektors evne til fitness- og træningssporing som en fremtrædende funktion i Xbox-familien for et par år siden.

Med Xbox mærke det er muligt, at smartwatchet ville have givet en gamified teknik til at tabe pounds.

På den anden side ser der ud til at være en lås til opladning. Det ser ud til at få sine signaler fra et magnetisk strømstik og tablet-linjer, der er sat der for at pifte de aftagelige tastaturer op.

Selvom det ur aldrig dukkede op, snuppede Microsoft lidt i urområdet med et katastrofalt bærebart Microsoft-bånd, der senere blev suspenderet. I øjeblikket dvæler virksomheden i stedet ved hovedmonterede mixed reality-wearables.

Andet rapporter

Et andet websted producerede billeder af noget, der ligner en base af et kasseret Xbox-urdesign. Dens ydre så ud som en smartwatch-grænseflade, men under ansigtet var der et mærkenavn og Xbox-logoet.

Ifølge oplysningerne derude, foreslås det, at uret havde en 1.5-tommer berøringsskærm, og at det på en eller anden måde var forbundet med Xbox-mærket. Bortset fra det har der aldrig været nogen officiel erklæring om, hvad formålet med den enhed egentlig var.

Der er så mange andre teorier om Microsoft laver et Xbox-ur. Den mest populære er, at billederne repræsenterer prototypen af ​​den Xbox, som Microsoft talte om i 2013. Selvom det så ud til, at Microsoft var forpligtet til at frigive det smartwatch, udgav de i sidste ende et band, der helt droppede Xbox-brandingen.

Generelt kan enhver konkludere, at prototypen ville have haft de fleste af de funktioner, som Microsoft Band kom med. Årsagen til, at den blev mærket med Xbox-logoet og navnet er stadig ukendt. Nogle mennesker tror, ​​at den er designet til at fungere med den gamle fitness-app til Xbox.

Det hævdes, at prototypen kan have været beregnet til at være en spilleenhed, men få beviser tyder på dette. Dette indebærer, at Microsoft er den eneste blandt de tre fornemme konsolproducenter, der ikke helt er kommet med på markedet for håndholdte spil.

Konklusion

Noget må have forhindret udvikling af Xbox SmartWatch. Det kunne være, at uret var for nicheagtigt, eller måske blev Microsoft-bandet set som en mere lovende enhed?

Uanset hvad betyder det ikke, at Microsoft suspenderer Xbox-smartwatchet, at der aldrig vil være et mere i fremtiden. Der er dog flere muligheder for, at et Surface-mærket ur dukker op. På denne måde kan Microsoft konkurrere med Apple i tablet-, laptop- og smartwatch-sektionen med overfladesubstitutter.

Andre funktioner