Hvordan var artiklen?

1512050cookie-tjekX-Men: The New Mutants Trailer afslører, at det er en fuldgyldig gyserfilm
Underholdning
2017/10

X-Men: The New Mutants Trailer afslører, at det er en fuldgyldig gyserfilm

Det ser ud til, at Fox tager en helt anden retning med det nye Alice Braga-film, X-Men: De nye mutanter. I stedet for at fokusere på, at børn bliver superhelte, fremstiller traileren den nye gruppe af mutanter som farlige, ukontrollerbare, dødbringende våben.

Havde du aldrig vidst, at det var det X-Men traileren ville dybest set få dig til at tro, at dette var en overnaturlig gyserfilm.

X-Men The New Mutants

Jeg kan ikke sige, at jeg er skuffet, fordi det er noget, superhelte-genren har desperat brug for. Før Marvel Cinematic Universe homogeniserede superheltens underholdningsfilm-oplevelse, var der et par svirp tilbage på dagen, der blandede formlen sammen, nemlig de to første Blade film, som mere lignede sci-fi, action-thrillers, hvor den anden film dyttede mere ind i den afvigende krops-gyser-undergenre.

Det ser ud til, at 20th Century Fox er på vej tilbage i den retning med X-Men: De nye mutanter, med en trailer sat til tonerne af Pink Floyds "The Wall". Det er helt uhyggeligt og en dejlig velkommen forandring på en foruroligende måde. Tjek det ud nedenfor, med tilladelse fra 9 Media.

Halvvejs gennem traileren ser vi, at Braga får skåret hele ansigtet i stykker, der er et eller andet ildbarn fanget i en vaskemaskine, og nogen har nogle rædselsvækkende hallucinationer om ansigter, der forsøger at bryde igennem væggen.

Det hele ser ud til at have et tema omkring en anden nyere mutant, der muligvis er åbenlyst voldelig og skræmmende.

Hvis det er et lavbudget gyserfilm ved hjælp af X-Men licens jeg kan ikke klage. Det er i hvert fald noget andet. Jeg forestiller mig efter succesen med roadtrip-action-dramaet, der var Logan, Fox gentænker hele superhelte-genren, blander og matcher den til undergenrer, mens de udforsker noget nyt filmisk territorium.

Ikke alle i kommentarfeltet er tilfredse med den horror-retning, som Fox tager X-Men franchise, men kunne det virkelig være værre end det forrige X-Men svirp spærring Logan?

I hvert fald kan du se efter, at filmen falder den 13. april i 2018.

Anden underholdning