Hvordan var artiklen?

1511780cookie-tjekWulverblade Nintendo Switch-anmeldelse: Veni, Vidi, Vici
Nintendo
2017/10

Wulverblade Nintendo Switch-anmeldelse: Veni, Vidi, Vici

[Afsløring: En anmeldelseskopi blev leveret til indholdet af denne artikel]

Når jeg anmelder et spil, er jeg altid glad for at give ekstra kredit, hvis jeg kan mærke udviklingsteamets passion skinne igennem i det færdige produkt. Wulverblade er først og fremmest en forholdsvis ligetil rullende beat-em-up, der spiller i stil med en Final Fight or Streets of Rage, men bizart nok tjener det også som en personlig hyldest til det gamle Storbritanniens historie, som skrevet af kreativ direktør Michael Heald og komplet med fotos fra hans personlige samling. Ja, på trods af den dristige, tegneserieagtige grafik, Wulverblade er dybt inspireret af historisk materiale og skriftlige beretninger, og efterhånden som spilleren opdager genstande i verden, bliver mere og mere af dette materiale gjort tilgængeligt for at vade igennem via et omfattende galleri.

Først blev jeg overrasket over en sådan sammenstilling. Ultravoldeligt, stiliseret gameplay, der kolliderer med en dyb og ofte meget personlig samling af fotografier og selvbiografiske indlæg om den romerske invasion af Storbritannien, virkede meget uregelmæssig. Da jeg tænkte mere over det, konkluderede jeg, at det måske faktisk var et genialt værk – Wulverblade er tiltalende som et spil, og det føles ikke tynget af noget af dette ekstra materiale, men fordi det hele er der, vil nogle få personer måske læse det og være i stand til at dele det, der tydeligvis er et emne, som udviklingsteamet er utrolig passioneret omkring.

Wulverblade - romerske kentaurer

Nok om det dog – det føles givende at låse op og læse igennem, men det ville ikke være en god nok grund til at spille, hvis spillet var dårligt. Det er det heldigvis ikke, så lad os tale om, hvordan det faktisk er at spille. Ved at vælge mellem en af ​​tre karakterer (en hurtig, en stærk og en imellem) skal spilleren kæmpe sig igennem en række gradvist mere udfordrende niveauer for at ramme hjertet af de romerske angribere og hævne deres landsbyer. faldne stammefolk. Det er et seriøst setup, og det minder bestemt om Ryse: Romens søn i koncept og omgivelser, men spillerens kunststil og troskab kunne ikke være mere anderledes.

Wulverblade er også meget, meget sværere end Ryse (og de fleste andre moderne rullekampspil) med et åbenlyst nik til klassiske spil fra arkadespillets guldalder. Den nemmeste sværhedsgrad begrænser stadig spillere til kun tre liv pr. niveau og giver kun ét kontrolpunkt (som er placeret et godt stykke foran chefen). Den anden sværhedsgrad er endnu mere straffende, uden kontrolpunkter og begrænsede fortsætter. Hvis du fuldfører spillet under de betingelser (som jeg frit indrømmer, at jeg ikke har og sandsynligvis aldrig vil), så låser du op for noget endnu mere besværligt, som jeg desværre ikke kan give dig nogen detaljer om.

Wulverblade - Silhouette

Faktisk gameplay er hundrede procent old school. Fortsæt fra venstre mod højre bruger spillere deres valgte karakter til at hugge bølge efter bølge af forskellige fjender i (bogstavelige) stykker. Kontrollerne er enkle, med lette (og til tider tunge, hvis du har den rigtige pickup) angreb, som understøttes af et hop, bindestreg og særlige træk og et par grundlæggende kombinationer. Spillere er også i stand til at kalde deres ulveflokke én gang pr. niveau, hvilket normalt resulterer i, at alle fjender på skærmen bliver besejret øjeblikkeligt, eller i tilfælde af bosser, en masse skader uden risiko for at blive skadet tilbage.

Der er en vis variation mellem karaktererne, hvor den største af dem ikke er i stand til at udføre nogle træk, som den hurtigste kan og omvendt. Men ærligt talt spiller hver enkelt på en lignende måde, hvor min personlige præference er størst på grund af hans evne til at sende fjender med færre hits. En funktion, der kan ændre den måde, hver karakter spiller på, er adgang til forskellige våben, hvoraf mange bliver samlet op og derefter kastet med det samme, men flere (såsom tunge våben) bliver hos spilleren indtil døden. Der er ingen forskel på den måde, som forskellige karakterer bruger hvert våben på, så det er ret simpelt at lære styrkerne og svaghederne ved hver enkelt våben.

Wulverblade - Slice and Dice

Spillet foregår på tværs af otte niveauer, som stort set omfatter alle de steder, du ville forvente. Fra det gamle Storbritanniens skove og landsbyer til de romerske undertrykkeres pæne træforte er alt dækket. Hvert niveau er usædvanligt godt realiseret i den detaljerede og attraktive visuelle stil, der tillader det Wulverblade at stå alene blandt sine jævnaldrende, og jeg var konsekvent nysgerrig efter at se, hvilken placering der ville inspirere det næste niveau. Det, jeg kunne lide mindre, var bosskampene og den generelle mangel på variation eller overraskelse, selvom jeg vil sige, at spillet er ærligt omkring, hvad det er fra starten – og det holder sig inden for de grænser, man ville forvente af en klassisk beat-em- op.

Og hvad angår moderne fortolkninger af sådanne spil, Wulverblade er en god en. En rigtig god en. Det har et rent udseende, og det tilbyder urokkeligt hårdt gameplay understøttet af enkle, letforudsigelige kontroller, der sjældent fører til frustration. Du vil dog fejle meget, og mens den utrolige rigdom af oplåseligt indhold og de generelt interessante indstillinger giver et incitament til at skubbe videre, vil nogle mennesker give op længe før slutningen. Som et resultat bør du:

TryIt2

 

 

Andet Nintendo