Hvordan var artiklen?

1507890cookie-tjekWild West Online Alpha Gameplay Videoer Overflade, der viser tilstanden af ​​spillet
Medier
2017/10

Wild West Online Alpha Gameplay Videoer Overflade, der viser tilstanden af ​​spillet

Wild West Online er et kommende tredjepersons skydespil, der tager spillere mange år tilbage til den tid, hvor seks-skydere, heste og bankrøverier var meget almindelige (eller stadig er almindelige, hvis du bor i Mongoliet). MMO'en er i øjeblikket i en alfatilstand, og to videoer dækker, om du skal hjælpe med at støtte spillet.

Udviklet af 612 Games kommer et eksklusivt pc-spil med titlen Wild West Online. Med Red Dead Redemption 2 i horisonten og under udgivelse i foråret 2018, hvilket er næsten på samme tidspunkt, hvor Wild West Online er indstillet til at gå i Beta, måske, der er ingen tvivl om, at et opgør vil udløse mellem de to ved middagstid.

Så med det sagt, er Wild West Online vil være det værd, eller er det bedre at holde ud og opfylde din vilde vesten drøm ved at gå med RDR2? Nå, alfa- og betaversioner af et spil taler meget om omfanget af dets potentiale, før det kommer på markedet for at blive forbrugt, og nu hvor der er videoer ude til Wild West Online du kan måske danne dig en lille mening om, hvorvidt spillet er noget, der er værd at holde øje med eller ej.

Den første video kommer forbi Mellowisme, der tager til de klippefyldte kløfter og farlige dale for dig og giver sine personlige tanker om spillets aktuelle tilstand, så du kan beslutte, om du skal lægge penge ned og hjælpe WWO'er udvikling.

Den anden video er lidt mere midterfelt og svajer ikke over til at rose spillet eller baske det for meget. I stedet er videooptagelserne mere som en uheldsfortælling om en revolvermand, der tilfældigvis støder på en gruppe flere gange i et forsøg på at blive rig. Med andre ord giver det et kig på, hvordan den sociale side af spillet, og hvordan spillerinteraktion er. Videoen kommer forbi VERTiiGO GAMING og kører i 22 minutter.

Det bliver spændende at se om Wild West Online kan stå højt op imod RDR2 og hvis det ikke hører fortiden til, men et relevant spil at indvarsle en lys ny fremtid? Uanset hvad er sikkert, at en ny opdatering, der viser over 17 våben, nu er til stede på spillets Facebook-side.

Mere info om Wild West Online kan findes over på playwwo.com.

Andre medier