Hvordan var artiklen?

1510530cookie-tjekWhite Noise 2, Co-op Horror Game Heads To PS4 Den 13. oktober
Medier
2017/10

White Noise 2, Co-op Horror Game Heads To PS4 Den 13. oktober

Milkstone Studios' asymmetriske kooperativ, PvP, horror-survival-spil kaldet White Noise 2, skal lanceres på Sonys PlayStation 4 fra næste uge den 13. oktober. Spillet har nydt en succesfuld omgang på Steam i øjeblikket, hvor det konkurrerer med andre lignende spil som f.eks Dead ved Dagslys og Fredag ​​13th: The Game.

Selve spillet handler om et team af efterforskere, der skal gennemsøge dødbringende miljøer på jagt efter spor, mens overnaturlige entiteter lurer. Fire spillere vil arbejde sammen om at undersøge miljøet, samle beviser og i sidste ende løse de paranormale mysterier omkring det.

Det kan virke som en let opgave, men der er et monster, der vil forsøge at tage de fire efterforskere ud. Enten en spiller eller AI kan kontrollere monsteret ved at bruge forskellige fælder og scenefarer for at hindre efterforskerne.

Du kan ikke rigtig få et mål på, hvordan gameplayet er med traileren nedenfor, men det giver dig et godt kig på de uhyggelige miljøer, du vil udforske.

Så et par noter: spillet spilles i førsteperson. Der er 15 forskellige spilbare efterforskere og fire forskellige væsner, hver med deres egne kræfter og evner. Hver af efterforskerne vil forsøge at gå rundt og finde de nødvendige spor spredt over hele scenen. I modsætning til de andre spil som f.eks Dead ved Dagslys, der er en kæmpe fordel ved at bo tæt sammen, fordi du kan bruge din lommelygte til at skade spøgelserne i White Noise 2. Så hvis du ser en af ​​dine medspillere blive dræbt eller hjemsøgt, eller jaget eller angrebet, skal du bare blinke med lyset ved det forfærdelige tilsyneladende for at beskadige det og tvinge det væk.

Som det er sædvanligt med spil som dette, er ressourcerne begrænsede, og du bliver nødt til at vælge og vrage, hvornår du skal møde de dødbringende spøgelser.

Det er ikke en banebrydende spiloplevelse, men den er meget mere fokuseret og samarbejdsorienteret end Fredag ​​13th: The Game or Dead ved Dagslys. Det tilskynder også til mere udforskning og en lille smule mere uafhængighed end Evolve.

Du kan se efter, at spillet kommer til PlayStation Store den 13. oktober til PS4,

Andre medier