Hvordan var artiklen?

1512720cookie-tjekWarhammer: Vermintide 2 Beta Tilmeld dig nu live
Medier
2017/10

Warhammer: Vermintide 2 Beta Tilmeld dig nu live

Fatshark har taget til en livestream for at afsløre Warhammer: Vermintide 2 gameplay og funktioner, men de opdaterede også deres hovedside og afslørede en beta-tilmelding. Spillet skal lanceres til pc, PS4 og Xbox One, og vil frigives til offentligt forbrug i begyndelsen af ​​2018.

Efterfølgeren til det førstepersons teambaserede action-eventyrspil har nu et nyt betasæt, der udgives i den nærmeste fremtid. Betaen vil sandsynligvis bringe det, der er til stede i den nyligt udsendte livestream-video, der beskriver gameplay, karakterer, færdigheder og meget mere.

Warhammer Vermintide 2

Det er rigtigt, Fatshark har udgivet en ny livestream-videotagging sammen med beta-tilmeldingen, der er blevet kondenseret og afslører, hvad Warhammer: Vermintide 2 har at tilbyde.

For det første er der fem helte, der dyrker 15 karriereveje. Du kan vælge mellem 15 unikke karrierer, der hver afspejler forskellige udseender, evner, talenter og våben at bruge.

Hvad angår fjender at hacke og skære igennem, er det tilfældigvis Chaos og Skaven-enheder. De to fraktioner, der arbejder sammen, er stadig et mysterium lige nu, men pagten er lig med en trussel af uovertruffen størrelse, da Chaos- og Skaven-hærene sigter mod at fortære verden. Derudover betyder det, at nye fjender og typer vil være til stede, som skal håndteres anderledes.

Når vi taler om at håndtere fjender anderledes, giver et nyt Heroic Deeds System mulighed for unikke scenarier og spor, der giver mulighed for at udforske quests, der vil ændre fjendens sammensætning, niveauindstillinger, våbenbrug og missionsmål.

Den næste funktion, der er blevet fornyet, er tilfældigvis den af ​​loot-systemet i slutningen af ​​hver mission. Det nye system vil belønne spillere med relevant bytte baseret på færdigheder, deltagelse og andre faktorer. Belønninger består af våben, forbrugsopgaver, nipsgenstande, hatte, håndværksmateriale og andet indhold, der er relevant for din valgte karriere.

Den nye 18 minutter lange video, der beskriver alt det ovenstående, og nogle af dem kan ses lige her. Videoen herunder kommer forbi Fatshark.

Beta tilmelding til Warhammer: Vermintide 2 kan ses grundigt over ved at slå op vermintide.com.

Andre medier