Hvordan var artiklen?

1511890cookie-tjekWarframe Guide: Sådan miner du på Eidolons sletter
Guides
2017/10

Warframe Guide: Sådan miner du på Eidolons sletter

The Plains of Eidolon-opdateringen, som Digital Extremes udgav, bringer en anden side til Warframe der tilføjer minedrift. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger denne nye funktion og graver nye materialer frem, har denne vejledning til formål at hjælpe dig. Warframe er ude nu til PC, PS4 og Xbox One.

Start fra bunden, gå til Jorden og gå til Cetus. Herfra skal du gå til markedscentret på Plains of Eidolon og optage Bounties for at optjene og samle Ostron-standpunkter. Du skal maks. have 500 Ostron-point for at få fat i en Nosam Cutter fra Old Man Suumbaat.

Nosam Cutter

Sørg for at udstyre Nosam Cutter i din Gear-sektion, før du går ud. Hele pointen bag dette værktøj er, at det bruger forbedret kybernetik til at lokalisere nærliggende "materialer" og "malmårer", og har en chance for at hente sjældne Eidolon-perler.

Mine tips og tricks

Første tip: Hvis du ser over til venstre side af din HUD, vil der være ikoner, der indikerer, hvor mange materialer/ressourcer der er i det nøjagtige område.

Andet tip: Ser du over til højre side af din HUD, bør du se et tal i meter, der beskriver, hvor langt du er i afstand fra den nærmeste ressource. Dette er nyttigt, hvis du kan lide at bruge den lyd, værktøjet udsender, og antallet af meter til at lokalisere den nøjagtige placering af, hvad det end er, du leder efter.

Tredje tip: Sørg for at holde øje med farvepletter. For eksempel, Rød plastre er mineraler og metaller, der bruges til håndværk. Det Blå patches er ædelstene og tilfældigvis bruges til at øge stående point.

Hurtig videoguide

En hurtig video, der beskriver hele processen med minedrift, og hvordan man bruger Nosam Cutter at klippe materialer ud kan ses herunder, som videoen kommer ind ved Ret lavt.

https://youtu.be/l6TdFVBZ_lg

Konklusion

Og det er dybest set det til denne guide. Bare sørg for, at du har Nosam Cutter udstyret i din Gear-slot, som er den hjulslot, der vises på skærmen.

Andre vejledninger