Hvordan var artiklen?

1508650cookie-tjekVisage Gameplay-video lover PT-demoens psykologiske rædsel
Medier
2017/10

Visage Gameplay-video lover PT-demoens psykologiske rædsel

En ny video fandt for nylig vej online til det kommende gyserspil kaldet Visage. En næsten 22 minutters gameplay-forhåndsvisning blev postet af IGN, med gameplay, spænding, dikkedarer og buler, der ryster sengen om natten... og ikke den slags buler, der kommer fra dine forældres værelse, når dine pop er ude af byen, og din "onkel" kommer på besøg.

Sadsquare Studios first-person horror-titel har været i nyhederne et par gange før, og viser nogle jump-scares og seriøs inspiration fra Wes Cravens Et mareridt på Elm Street. Den seneste video ser ud til at fange mere af PT-demoer stil af psykologisk rædsel.

Du kan se den nye video nedenfor, som tager et kig på, hvad der ser ud til at være et andet hus på blokken, hvor du kan undersøge ting, se billeder og lytte nøje, når fodtrin knirker hen over husets skæve gulvbrædder.

Som de fleste førstepersons horror-titler udgivet i de senere år, har du ingen våben eller nogen måde at forsvare dig selv på. I stedet kan du samle ting op, undersøge ting i skuffen og følge de atmosfæriske lyde.

De første tre minutter er ret kedelige, med nogle mærkelige lyde, der opstår, og mørk belysning sætter stemningen. Efter fire minutter begynder tingene at tage sig op, når spilleren afslører et af de mest uhyggelige stående spejle. Spejlet forsvinder dog ude af syne og teleporterer nedenunder.

Visage - Spejlet

Efter at have vovet sig ned for at undersøge spejlet, forsvinder det igen og teleporterer ovenpå.

Spilleren går derefter ovenpå for at afdække spejlet igen, kun for at finde ud af, at det, der reflekteres i spejlet, faktisk ikke er det, der er til stede i virkeligheden.

Efter at have hentet en nøgle til garagen, en nøgle til stationcaren og hentet en rækkekrog på passagersidens gulv, vender spilleren tilbage ovenpå for at vove sig ind på loftet.

På loftet finder spilleren en gyngestol, der bevæger sig af sig selv; det er den samme gyngestol, der bevægede sig i teleporteringsspejlet.

Visage - Rædselsværelse

Efter at have begivet sig gennem loftet og landet ind i soveværelset, begynder tingene at blive super uhyggelige, og atmosfæren bliver overvældende varsel.

På en måde føles det lidt som en one-trick pony. Det er, som om spillet tog det, der gjorde PT Demo skræmmende og derefter fokuseret en hel oplevelse omkring det koncept.

Dette er nu ikke til at sige, at spillet måske ikke er godt, for det er bestemt godt lavet med høje nok produktionskvaliteter til at føles legitimt uhyggeligt, men det er svært at se det andet end et af de forlystelsespark-gyserspil, der virker tættere på en walking sim end en egentlig gysertitel.

Alligevel rekvisitter til designerne for at få miljøerne til at føles absolut foruroligende.

Du kan følge med i udviklingen af Visage ved at besøge officielle SadSquare Studio hjemmeside.

Andre medier