Hvordan var artiklen?

1509570cookie-tjekVEmpire, Gothic-Vampire CCG går ind i tidlig adgang på Steam
Medier
2017/10

VEmpire, Gothic-Vampire CCG går ind i tidlig adgang på Steam

Leder du efter et kortkampspil med tema omkring vampyrkulturens fire dynastier? Interesseret i at rejse ind i den gotiske atmosfære af varulve og blodsugere og mændene, der jager dem? Nå, et nyt spil fra Wolfgang Leuger kaldte VEmpire: The Kings of Darkness har officielt indgået Early Access på Steam for $13.99.

Tidligere på året i løbet af foråret fik Leuger spillet testet blandt fællesskabet under en lukket beta-kørsel. CBT kom efter, at spillet oprindeligt var blevet grønt for at blive vist i Steam-butikken gennem den nu hedengangne ​​Steam Greenlight-fællesskabskuratorportal.

VEmpire er en enkelt- eller multiplayer-CCG, hvor spillere engagerer sig i turbaseret dækbygning for at slå ned og slå din modstanders sundhedspoint ud. Spillet har 100 forskellige unikke kort i øjeblikket, som hver afspejles efter virkelige historiske kampe, karakterer og lokationer. Naturligvis er elementerne blevet fiktionaliseret, så de passer til temaet VEmpire's Gotisk, blodsugende natur.

Du kan få et glimt af, hvordan kortene ser ud og kunststilen med traileren nedenfor.

Kunstmæssigt ser spillet hverken bedre eller værre ud end konkurrenterne derude. Jeg sætter pris på, at tonen i kunsten er temmelig mørk og grimasserende, hvilket er med til at skabe en gyser-præget atmosfære for bestyrelsen.

Du vil være i stand til at vælge, hvilken fraktion du starter med, hvilket vil bestemme, hvordan dit startdæk vil se ud. Du vil være i stand til at bytte og bytte kort gennem markedspladsen for at opbygge en magtfuld og ustoppelig mørkekraft.

Spillere vil være i stand til at parre kort, styrke forsvaret gennem defensive kort og lobbe offensive angreb mod fjender ved hjælp af angrebskort. Du kan holde kort, styrke dem eller bruge overraskende power-play-kort.

Den nuværende tilstand af spillet ser, at det byder på en enkeltspiller-komponent mod AI i offline-tilstand og en PvP-tilstand gennem privat invitation eller gennem online matchmaking. De planlægger at tilføje flere historier til hver af fraktionerne sammen med yderligere begivenheder og udfordringer gennem en fuldt udbygget Story Mode, sammen med tilføjelse af yderligere power-kort, fraktionskort og ny mekanik.

Leuger har ikke planer om at beholde VEmpire i Early Access længe. Der er planer om at få spillet færdigt og ud til offentligheden inden for et par måneder. Hvis du har længes efter en CCG med vampyr-tema baseret på historisk vampyrhistorie, kan du tjekke ud VEmpire: The Kings of Darkness over på den Steam butik side.

Andre medier