Hvordan var artiklen?

1510730cookie-tjekVaping Simulator vender tilbage til Steam efter at være blevet ramt af DMCA-meddelelse
Nyheder
2017/10

Vaping Simulator vender tilbage til Steam efter at være blevet ramt af DMCA-meddelelse

RedSquare Studios' Vaping Simulator var taget ud af Steam-butikken i 14 dage. De to ugers pause var ikke bevidst, men snarere et bevidst trick af Pepe the Frog-skaberen Matt Furie og hans advokater for at afskrække meme-samfundet fra at bruge Pepe. Furie og hans advokater DMCA havde RedSquare's Vaping Simulator for at bruge en karakter, der lignede Pepe meget. Nå, RedSquare lavede nogle ændringer til Vaping Simulator og nu er den tilbage... og Papi er ikke så grøn længere.

Der blev lavet et nyhedsindlæg om Steam Community tråd af hovedudvikleren hos RedSquare, hvor han forklarer situationen om, hvordan Furie sendte DMCA ud, men ikke lavede nogen opfølgninger. I mellemtiden fremsatte han et modkrav, der forblev uimodsagt, og besluttede også at ændre Papi lidt for ikke at ligne Pepe helt så meget, idet han skrev...

"For så vidt angår vores spilkarakter, fik den også ændringer. Vi tænker i øjeblikket på tilpasning af Papi, hvor spilleren kan indstille enhver farve, han eller hun ønsker. Jeg vil tænke mere over det og se, hvad jeg kan gøre.

 

"Når det er sagt, er DMCA-strejken nu droppet. Det er 14 dage siden, jeg har sendt modsvar og bogstaveligt talt mistede alle 14 dages salg på grund af denne situation. Vigtigst af alt virker dette som en stor "trold" fra Matt og hans lovår; Jeg siger det, fordi de ikke er vendt tilbage til mig inden for de 14 dage, siden jeg sendte modkrav. Men "for en sikkerheds skyld" var jeg nødt til at ændre karakterernes udseende og branding af Vaping Simulator.

De ændringer, han taler om, er i form af Papi, den nu metalliske turkis udseende frø, der har røde øjne. Tidligere lignede Papi nøjagtigt Frøen Pepe. Begge var grønne og havde det sure ansigtsudtryk som en mandlig feminist, da han finder ud af, at den eneste måde, han kommer i tanken på en hval, er ved at tvinge sig selv ind.

Anyway, Matt Furie har været på tårer på det seneste, udsendelse af DMCA-krav og sagsøge folk for at bruge Frøen Pepe i deres medier. Han har specifikt forsøgt at målrette mod konservative eksperter, forfattere og skabere.

Det ser ud til, at RedSquare var i stand til at overvinde DMCA-vejspærringen, men mistede to ugers salg i processen.

Efter en lille ændring af Papis udseende og nogle mindre justeringer af spillets branding, Vaping Simulator er nu tilbage på Steam butik for $ 0.99.

(Tak for nyhedstip PickleDick)

Andre nyheder