Hvordan var artiklen?

1509090cookie-tjekUbisoft skal angiveligt tilbagekøbe op til 4 millioner aktier
Industri Nyheder
2017/10

Ubisoft skal angiveligt tilbagekøbe op til 4 millioner aktier

Ubisoft er kendt for mange spil, og nogle af de spil, som virksomheden tilfældigvis er forbi, inkluderer Far Cry 5 og Assassin's Creed: Origins, to titler, der skal komme på markedet til masseforbrug. Men ifølge flere rapporter er virksomheden stadig i en farlig kamp med Vivendi.

Ifølge både Nasdaq via globenewswire.com og kitguru.net, udgiveren og udvikleren af ​​mange mindre og velkendte spil, Ubisoft, ser ud til at være i gang med at købe op til 4 millioner aktier tilbage. The Globe oplyser, at...

"Ubisoft meddelte i dag, at det har givet et mandat til en investeringsserviceudbyder med henblik på at tilbagekøbe sine egne aktier."

Hvis du ikke ved det, har virksomheden kendt som Ubisoft i løbet af det sidste år afværget en fjendtlig overtagelse fra Vivendi. Det er værd at bemærke, at CEO for Ubisoft, Yves Guillemot, har gjort det klart, at han er imod en Vivendi-overtagelse. I en nylig udsendt meddelelse til investorer nævner Ubisoft dog, at de planlægger at tilbagekøbe 4 millioner aktier mellem den 5. oktober og den 29. december 2017. Dette skridt skulle efter sigende være blevet godkendt på et investormøde i september den 22.

Ifølge sidstnævnte publikationswebsted ejer Vivendi lige nu 27 procent af aktierne i Ubisoft. Og under fransk lov siges det, at hvis Vivendi rammer 30 procent, så er det forpligtet til at bede om et "købstilbud".

Publikationssiden forklarer yderligere, at det er uklart, om Vivendi rent faktisk vil afgive et buyout-bud på Ubisoft eller ej, men givet den konsekvente stigning indikerer det naturligvis, at selskabet planlægger at gøre det.

Ikke desto mindre siges Ubisoft at være i gang med at købe aktier tilbage, hvilket siges at være med til at forsinke Vivendis potentielle opkøb. Sidstnævnte websted bemærker, at alle tilbagekøbte aktier "vil blive annulleret, og likviditetsaftalen indgået af selskabet vil blive midlertidigt suspenderet", dette er sat til at finde sted "under udførelsen af ​​mandatet."

Når det er sagt, ønsker du, at Vivendi-overtagelsen skal gennemføres, eller tror du, at Ubisoft vil klare sig bedre uden nævnte selskab?

Andre nyheder i branchen