Hvordan var artiklen?

1512810cookie-tjekUK Gambling Commission anerkender Root Box-risici, holder dem under gennemgang
Industri Nyheder
2017/10

UK Gambling Commission anerkender Root Box-risici, holder dem under gennemgang

UK, Gambling Commission er blevet advaret om de stigende risici ved loot boxes i mange AAA-titler, som har gjort en eksplosiv tilstedeværelse i spil i år. Sidste år implementerede Blizzard kosmetiske loot boxes Overwatch, og selvom spillere ikke var så glade for mikrotransaktionerne, mente de, at det var acceptabelt, da de kun var kosmetik. Men i år titler som Forza Motorsport 7 og Middle-Earth: Shadow of War eskalerede ting med betalte loot boxes for at øge og forbedre din profil. Spillere tog ikke så godt imod AAA-spil med loot boxes, fordi de følte, at det var en form for gambling.

Spillere sad ikke og ventede på, at djævelen skulle notarisere retfærdighed, i stedet tog de spørgsmålet direkte til deres lokale parlamentsmedlemmer i Storbritannien. Dette tilskyndede til spørgsmål, der skal stilles til Folketinget om hvorvidt loot boxes kunne betragtes som en form for gambling. Dette blev ledsaget af et andragende med mere end 10,000 underskrifter til Storbritannien, hvor parlamentet bad dem om at svare.

Godt, WCCF Tech hentede svaret fra Tracey Crouch, parlamentarisk undersekretær for afdelingen for digital, kultur, medier og sport, hvor udtalelserne fra undersekretæren blev lagt på officielle UK, parlamentets hjemmeside. Crouch gentog, hvad UK, Gambling Commission oprindeligt havde udtalt tilbage i marts, men tilføjede derefter til disse udtalelser ved at sige...

"Spillekommissionen har en række reguleringsbeføjelser til at gribe ind, hvor ulovligt spil finder sted. Tidligere på året har Gambling Commission med succes retsforfulgt operatørerne af et websted, der tilbyder ulovlige spillefaciliteter til genstande i spillet, som var tilgængelige for børn – den første regulator i verden, der anlagde en sådan sag.

 

"Regeringen anerkender de risici, der kommer af stigende konvergens mellem gambling og computerspil. Spillekommissionen holder denne sag under opsyn og vil fortsat overvåge udviklingen på markedet.”

Selvom det ikke er særlig betryggende, at Storbritannien, Parlamentet vil gøre noget imod loot boxes, og det skaber heller ikke tillid til, at Gambling Commission vil træde til, men hvis de virkelig overvåger situationen, er jeg sikker på, at de sandsynligvis vil være tilbage i handling hvornår Star Wars: Battlefront II lanceres i november, som tager loot box-mekanikeren til et helt nyt niveau, og spillet er rettet mod teenagere, hvilket kan ende med at bringe diskussionerne om loot box-gambling op til endnu en gang.

Forskellige regulatorer af spillekommissionen og regionale regeringer mente, at loot box-væddemål og gambling fra tredjepartswebsteder til spil som f.eks. Counter-Strike: Global Offensive blev betragtet som hasardspil, selvom det er en identisk proces med det, vi ser i triple-A-spil (minus muligheden for at videresælge genstandene), men de ser ud til at være tilbageholdende med at klassificere loot-bokse i spil solgt fra store udgivere som hasardspil.

(Tak for nyhedsbrevet Migi)

Andre nyheder i branchen