Hvordan var artiklen?

1507680cookie-tjekTotal War: Warhammer 2 Skaven Army Guide
Guides
2017/10

Total War: Warhammer 2 Skaven Army Guide

Nu hvor Total War: Warhammer 2 er ude og tilgængelig for pc-spillere, dykker mange spillere ind i spillets PvP-tilstande, single-player-kampagne og træfningstilstande i håb om at blive landets lov og erobre alle, der træder deres fod i vejen. For nogle spillere er det dog lidt svært at tage på erobringstogt, når de ikke aner, hvordan de skal erobre med en bestemt fraktion. Heldigvis er der et par tutorials og gennemgange tilgængelige for at hjælpe dig med at blive bekendt med hver fraktion, inklusive en Skaven-hærguide til Total War: Warhammer 2.

YouTuber QuickyBaby faktisk kompileret en 18 minutters video, der dækker hver af Skaven-enhederne og deres evner, og giver spillerne et detaljeret bud på, hvilke enheder der er bedst til hvilke scenarier, og hvad deres fordele og ulemper er på slagmarken. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Videoen starter med Lords, som f.eks Queek Headtaker. Han er duellist, anti-infanteri, sport pansergennemtrængende evner og er en pansret enhed. Han har 110 rustninger, temmelig lav ledelse på kun 62 og under gennemsnitshastighed på 40. Han kan lave moderat skade med 63 nærkampsangreb, 42 nærkampsforsvar og en chargebonus på 50. Han pakker en slem kamp, ​​hvis du er uheldig nok til at blive ramt af ham, på grund af hans våbenskade er rangeret til 420.

Queek Headtaker er specielt designet til at bekæmpe andre fjendtlige Lords, især i betragtning af at han har debuffs, der kan sænke forsvaret af hans fjender, mens han stormer ind i kamp.

Total War Warhammer 2 Lord Skrolk

Lord Skrolk er den anden Skaven Lord, men han er ikke meget af en fighter... han er en troldmand. Han har spellcaster-bonusser, evnen til at kaste plager over fjender, er vanvittig og har nogle anstændige nærkampsevner, hvis det bliver hårdt i tætte kampe.

Lord Skrolk har kun 30 rustninger, 48 lederskab og 42 speed, hvilket gør ham ret ineffektiv til at manipulere slagmarken som en slags leder. Han har en anstændig nærkampsskade vurderet til 62, men hans nærkampsforsvar er kun 45. Hans våbenstyrke er på 434. Skrolks vigtigste evner er at bruge hans besværgelser, såsom Pestilence Breath, og tilkalde rotter for at hjælpe ham, sammen med evnen til at bruge en kæmpe ånderotte, der kan forgifte fjender i en kegle kaldet pest.

Næste på listen er kødskjoldet kendt som Skavenslaves. De har lav ledelse og dårlig nærkamp og forsvar. Skavenslaves er dog designet til at overvælde fjender via rene tal. De har endda en "Ubrugelig"-bonus, fordi de er ekstremt billige at købe og vil ikke sænke dig meget i ressourcer. De har 0 rustning, moderat hastighed og en våbenstyrkevurdering på kun 18.

Clanrats er næste på listen. De er næsten identiske med Skavenslaverne, bortset fra det faktum, at de har lidt højere lederskab, så de er mindre tilbøjelige til at dukke en kamp, ​​og de har bedre rustninger med en rating på 25. De laver stadig dårlig skade og har dårligt forsvar , men de vil helt sikkert holde længere på slagmarken som et kødskjold. De kommer også i form af to typer, en med et sværd og en med et skjold.

Stormvermin anses for at være eliten af ​​Skaven-infanteriet, med en høj rustningsvurdering på 90 og en lederrang på 60. De er ikke hurtige, men de vil gøre mere skade og absorbere mere skade end deres andre infanterikammerater. Deres bonus er, at de både er pansrede og afskærmede.

Næste på listen er Pestmunke. De er specielt indstillet til infanteri ved hjælp af dobbelte sværd. De har også en anti-infanteri bonus og får yderligere skadedealer-buffs og er vanvittige. De har næsten ikke nogen rustning, men de har høj ledelse. Enhedsstørrelsen på pestmunkene er også mindre end de andre infanterienheder, men de har stor skade. De er også meget ineffektive over for langdistancemodstandere på grund af deres lave rustningsvurdering.

Pest Munke Røgelseskar bærere er en slagle-infanterienhed med rustningsgennemtrængende evner, evner til at håndtere skader, vanvid og evnen til at plage deres modstandere. Deres rustningsvurdering er kun på 10, men de har ekstremt høj lederskab og anstændig våbenstyrke, hvilket gør dem yderst effektive, når de bruges sparsomt.

Total War Warhammer 2 - Plague Censers

Op næste er Death Runners. De er endnu en dobbeltsværd-infanterienhed med evnen til at undvige indkommende fjendens angreb og forfølge modstandere ved hjælp af skjulte bomber. De har en rustningsvurdering på 20, en høj ledelsesvurdering på 68, god fart på 54 og ret lavt nærkampsangreb og forsvar. Deres evne til at græde klinge giver dem også mulighed for hurtigt at reducere fjendens rustning.

Hvad angår afstandsenhederne, er Skavenslave Slingers er den laveste række af flokken. De er et missil-infanteri designet til at blive brugt, ligesom deres nærkampe. De er kødskjolde med dårlige lederevner. De har 0 rustninger, enkeltcifrede vurderinger, når det kommer til nærkamps- og nærkampsforsvar, og praktisk talt ingen gebyrbonus. Deres højdepunkt er, at de er en ekstremt billig enhed at købe.

Natløbere er en anden rækkevidde enhedsgruppe, bortset fra at de er som en langrækkende version af Death Runners. De er okay, når det kommer til nærkampe og har en rustningsvurdering på 10, med okay lederskab. De har god hastighed med en rating på 54 og evnen til at skyde, mens de bevæger sig, hvilket gør dem til en fantastisk enhed at bruge, når de jager ned eller forsøger at hjørne en anden fjendtlig enhedsdivision.

Poison Wind Globadiers er en anden langdistanceenhed i Skaven-hæren, der bruger giftige vindkloder som deres foretrukne våben. De er pansrede, så de kan tage et slag, og har pansergennemtrængende missiler. De er specielt designet til at tage ned store modstandere takket være deres anti-large buff. De har en rustningsvurdering på 100 og anstændigt lederskab, men de er ret langsomme, har dårlig nærkampangreb og forsvarsvurdering, men moderat rækkevidde på deres missiler.

Total War Warhammer 2 - Warpfire Throwers

Warpfire Thrower enhed er endnu en langdistanceenhed, der fokuserer på warpfire-projektiler, der kan lobbe mod fjender. De er en anti-infanterienhed med høje skader. De har en ok rustning på 40 år og lederskab på mellemniveau. Deres virkelige højdepunkt er, at de har 112 langtrækkende missilskader. De er en af ​​de farligste langdistanceenheder i spillet.

Rendeløbere er eliteversioner af Night Runners. De får Vanguard-indsættelsesbonussen, såvel som at de er i stand til at forfølge fjendens enheder, de kan bruge et snare-net til at bremse modstanderne ned, og de kan også skyde, mens de bevæger sig, hvilket gør dem perfekte til at lokke fjender i en lokket fælde eller til at kite dem rundt på slagmarken. De har ikke meget ammunition og deres rækkevidde og dmage er lille, men de er gode til at løbe ind, lave skader og komme ud.

Går videre til artilleriet... Skavenerne har en Plagueclaw Katapult. Den kan bruges til at udløse en pestsmitte på fjendtlige enheder ved at bruge panserbrydende missiler med anti-infanteri-kapacitet. Den har ekstrem lang rækkevidde med en rating på 400 og høj missilskade på 158. Den er naturligvis ikke god til at blive flyttet meget rundt på, men den er en fantastisk stationær enhed til at udrydde fjender fra lang rækkevidde.

Skavenerne har også belejringsartilleri som Warp Lynkanon, som er designet til at nedtage store enheder ved hjælp af panserbrydende runder. Den har en endnu længere rækkevidde end Plagueclaw Catapult på 430, og den gør missilskader på 194 point.

Total War Warhammer 2 - Doomwheel

Skaven Doomwheel er en krigsmaskineenhed, den kan zappe modstandere med panserbrydende runder, og er designet som en anti-infanterienhed. Den er ekstremt godt pansret med 100 point og har høj hastighed, høj lederskab og en våbenstyrke på 280.

Dernæst er monstersektionen af ​​Skaven-hæren ... begyndende med Rotte ogres. Rat Ogres er designet til opladning gennem fjendens linjer. De har høje skader og høje HP, hvor de bare kan lægge alt i vejen for dem.

Endelig er der Hell Pit Vederstyggelighed, hvilket er en skræmmende udseende monstrøsitet. Det har 50 rustninger og 90 lederskab. Den har en anstændig hastighed for sin størrelse på 58, og moderat nærkampsangreb og forsvar. Men dens reelle styrke ligger i dens våbenstyrke, som er på 500, hvilket gør det muligt for den at udslette næsten alt på sin vej. Det er "for forfærdeligt til at dø", forårsager terror i fjendtlige tropper (og med rette), har evnen til at regenerere og gennemborer pansrede enheder. Det er den ting, som Cthulhus mareridt er lavet af.

Den ene ting, der fungerer godt mod Hell Pit Abomination, er højslagsartilleri eller ildmagi.

Andre vejledninger