Hvordan var artiklen?

1511140cookie-tjekDette er politiet, der skal lande på Nintendo Switch den 24. oktober
Medier
2017/10

Dette er politiet, der skal lande på Nintendo Switch den 24. oktober

To versioner af Dette er den Police vil blive gjort tilgængelig til Nintendo Switch i efteråret, inklusive en digital version af spillet, der vil være tilgængeligt at købe fra Nintendo eShop fra senere denne måned den 24. oktober, og en fysisk udgivelse af spillet, der vil blive gjort tilgængeligt i december 5., som du vil kunne afhente hos deltagende forhandlere.

Spillet sætter spillere i rollen som Jack Boyd, en politichef ved Freeburg PD, som er på randen af ​​pensionering. Problemet er dog, at Boyd er spændt på kontanter. Han har givet sit liv til politiafdelingen, men har ikke fået meget af noget til gengæld. Boyd vil i det mindste trække sig tilbage med en form for økonomisk sikkerhedsnet, så det er op til spillerne at gøre, hvad de kan for både at vende den himmelflugts kriminalitet i Freeburg og samtidig forsøge at tjene Boyd nogle penge i mellemtiden.

Gameplayet består af masser af beslutningstagning og personaleledelse, hvor du bliver nødt til at beslutte at slå ned på bestemte områder med risiko for at være tynd på politiets enheder, eller forsøge at vinde over fællesskabet ved at være mere eftergivende med, hvordan kriminelle håndteres . Der er ikke noget rigtigt svar eller nem måde på det, men det er derfor, det hedder Dette er den Police.

Du kan tjekke traileren nedenfor takket være Nintendo Galaxy for at få en kort ide om, hvad du kan forvente af spillet, hvis du ikke allerede har set den crowdfundede titel i aktion på pc.

Spillet blev oprindeligt annonceret til Nintendo Switch tilbage i august, men Weappy Studio har endelig detaljeret, at spillet lanceres til efteråret til Switch både digitalt og fysisk.

Spillet har været tilgængeligt i et stykke tid på de andre hjemmekonsoller og pc'er, og det formåede at skabe en vis grad af kontrovers om, hvordan de regressive medier følte, at spillet ikke var hårdt nok til at tvinge spillere til at være en Social Justice Warrior. Weappy giver spillerne valget og mulighederne i, hvordan de skal udføre deres opgaver som politichef, og byens kriminalitet vil stige eller falde afhængigt af dine beslutninger.

Du kan se efter, at spillet går live den 24. oktober i eShop og den 5. december i detailhandlen.

Andre medier