Hvordan var artiklen?

1512790cookie-tjekTerminator 2, kinesisk PUBG Clone APK-download tilgængelig til Android
Medier
2017/10

Terminator 2, kinesisk PUBG Clone APK-download tilgængelig til Android

En mobil klonversion af Bluehole Studios' PlayerUnknown's Battlefields for nylig lanceret tilbage den 13. oktober i Kina fra online MMO-udgiver NetEase kaldet Terminator 2: Dommedag. Mobilspillets APK er tilgængelig til download direkte fra den officielle hjemmeside sammen med nyheder, information og detaljer om klonen.

Du kan downloade APK'en til spillet fra Android download link.

Spillet er langsomt på vej på tværs af YouTube, hvor kinesiske spillere og andre har lagt videooptagelser op af MMO-skydespillet, hvor du spiller karakterer med tema efter nogle af karaktererne i Terminator 2, såsom Sarah Conner. Gameplayet er dog identisk med PlayerUnknown's Battlefields, med en simpel justering af kontrolskemaet, der matcher de begrænsede knapper, der er tilgængelige på mobiltelefoner.

Formålet med spillet er identisk med Blueholes titel: du hopper ind i faldskærm fra en flyvende fæstning og forsøger derefter at opfange forsyninger og våben, og derefter fortsætter du med at dræbe så mange mennesker som muligt, før tiden løber ud.

GamesRadar opdagede en video af spillet, der blev lagt op af YouTuber Lajos Csoka.

Spillet er designet til de 16 og opefter, og som det er typisk med næsten alle MMO'er, der er tilgængelige i Kina, har det mikrotransaktioner i form af karakterkostumer og køretøjer.

Spillet er lidt mærkeligt, fordi intet ved det faktisk ser ud Terminator 2. Det ser bogstaveligt talt bare ud PlayerUnknown's Battlefields med en mobil GUI-overlay.

Nu tilføjede de noget nyt indhold som en motorcykel med lavt kørende ... så der er det. Også de andre køretøjer, du kan købe, er også nye, men de ligner mere køretøjer fra Mad Max end Terminator.

I hvert fald kan du lære mere om spillet ved at besøge officiel hjemmeside.

Jeg spekulerer på, om Bluehole, en koreansk virksomhed, vil blive vred på deres vestasiatiske modparter, der river deres produkt af for at tjene nogle hurtige penge med en mobil klon? De blev ret irriterede over, at Epic Games tilføjede en Battle Royale-tilstand til Fortnite, så vi vil se, om de giver udtryk for et raserianfald på NetEase for praktisk talt at plagiere deres spil.

Andre medier