Hvordan var artiklen?

1510280cookie-tjekSuper Mario Odyssey-videoer viser gameplay og chefer
Medier
2017/10

Super Mario Odyssey-videoer viser gameplay og chefer

Er du fan af Mario? Hvis så, Super Mario Odyssey er på vej til at ramme Nintendo Switch den 27. oktober 2017. Kun tre uger fra den digitale scene og butikshylderne kommer to nye videoer, der viser gameplay og chefer, ankommer før nævnte lanceringsdato.

Uanset om du hentede et Mario-spil tilbage, da han kun var 2D-pixel, eller da han gik over i 3D (med eller uden teksturer), forsøgte hvert spil i serien at udvide den tidligere iteration, og der er ingen tvivl om, at Nintendo forsøger at gøre samme med Super Mario Odyssey.

Ud over ovenstående, Super Mario Odyssey adens hjerte afspejler nogle ret mærkelige og interessante ting; nogle af de ting, der ligger i det kommende Mario-spil, kan ses i to nye videoer, der viser det faktiske gameplay og chefer.

Den første video viser den af ​​to spillere, der kæmper om at være den bedste, som vinderen går videre til en ny bosskamp. Optagelserne, som nævnt ovenfor, tager os tilbage til 2D-grafik i en 3D-verden og fletter de nævnte verdener sammen på en forvirrende måde med platforming som sin hovedkerne.

Den nye video indeholder spillerne John Numbers og Thomas G, som går head to head mod hinanden. Optagelserne er tæt på 12 minutter lange og kommer forbi Nintendo HQ.

Den næste video dækker alle eller de fleste af de chefer, der findes i Super Mario Odyssey. Jeg skal bemærke, at den anden video er en samling af videoer sat sammen af Zinovo HD.

Med Super Mario Odyssey udgivelsen nærmer sig hurtigt betyder kun, at fans, der er begejstrede for dette spil, vil være i stand til at få fingrene i det for at finde ud af, hvad spillet har at byde på. Hvis du dog ikke kan vente så længe, ​​kan du gå videre til nintendo.com for flere detaljer.

Andre medier