Hvordan var artiklen?

1510340cookie-tjekStar Wars Battlefront 2 Loot Boxes vækker kontrovers før udgivelsen
Medier
2017/10

Star Wars Battlefront 2 Loot Boxes vækker kontrovers før udgivelsen

Den seneste snak om Star Wars Battlefront 2 af EA og DICE tilfældigvis omgiver den af ​​en berygtet funktion placeret i næsten hvert eneste nyere spil, selvom det tilfældigvis er single-player baseret spil som Middle-Earth: Shadow of War: Jeg taler om mikrotransaktioner via loot boxes.

Tid er penge, penge er magt og magt er lig med kontrol. Jo mere kontrol du har over nogen eller noget, betyder mindre modstand, og hvor der er mindre modstand, betyder det, at du kan trække i en hvilken som helst snor uden et ordentligt modreaktion, medmindre dem, der bliver misbrugt, står op mod den, der forsøger at kontrollere dem.

Nå, det kommer ikke som nogen overraskelse, EA og DICE har injiceret endnu et dårligt tilfælde af mikrotransaktioner og loot boxes i deres spil, Star Wars Battlefront 2, hvilket viser, at de ikke har lært lektien af ​​fiaskoen, der dukkede op tilbage med LevelCapGaming og Battlefield 1's loot boxes den 1. januar 2017.

Det nye system viser bare, at udgivere og udviklere vil blive ved med at skubbe på konvolutten for at se, hvor langt spillere vil acceptere at blive snydt. Jeg hørte om mikrotransaktionerne i god tid før det hele gik ned, og det var selve grunden til, at jeg sprang ud på betaen, at støtte dette i det mindste er at understøtte det fuldt ud.

Hvis du tilfældigvis er ude af løkken om, hvorfor dette system kaldes "betal for at vinde", og hvorfor så meget kontrovers pludselig udløser, YouTuber YongYea har en video, der forklarer den aktuelle situation og faren ved Crafting Parts (AKA loot box currency), og hvad de kan bringe.

Uanset om du kan lide AngryJoe eller ej, en video, der kigger dybere ind i situationen, kommer ind af nævnte YouTuber og giver tilfældigvis et bedre indblik i mekanikken i Star Wars Battlefront 2'er mikrotransaktioner og loot boxes.

Hvis alle mikrotransaktioner, RNG-genstande, loot boxes og andet gambling-skrald til at harpe på den svage vilje ville forlade hele spilscenen, ville du ikke høre en hvisken eller et pip fra mig eller andre.

Til sidst stopper hele denne ting med tidskrævende RNG-mikrotransaktion, hvis du stemmer med din tegnebog og lægger dette lyssky affald til side og støtter udviklere, der faktisk fortjener din tid og penge.

Andre medier