Hvordan var artiklen?

1508290cookie-tjekStardew Valley lanceres på Nintendo Switch den 5. oktober for $14.99
Nyheder
2017/10

Stardew Valley lanceres på Nintendo Switch den 5. oktober for $14.99

Den enlige udvikler ConcernedApe tog til embedsmanden Stardew Valley hjemmeside og meddelte det Stardew Valley, slice-of-life-landbrugssimulatoren, lanceres officielt på Nintendo eShop til Nintendo Switch den 5. oktober for $14.99.

Det viser sig, at ConcernedApe arbejdede sammen med Sickhead Games for at få porten til Nintendo Switch udviklet og ud af døren. Chucklefish overvågede også projektet og sørgede for, at alle udviklerne arbejdede i stilhed som politikere, der brugte private e-mail-servere til at kommunikere dybtgående statspolitikker.

Detaljer om Switch-versionen af Stardew Valley er ikke-eksisterende. ConcernedApe taler ikke en smule om, hvilken slags funktioner der vil være til stede, udover at det er første gang, at spillet vil være tilgængeligt på en bærbar enhed. Det er halvt rigtigt, da Switchen også kan bruges som en stationær TV-stil hjemmekonsol.

Jeg formoder, at vi kan antage, at spillet vil gøre brug af Joy-Cons, men vi ved ikke, om det betyder, at HD rumble-understøttelse eller andre gyroskopiske evner også vil være til stede.

Nintendos lille konsol, der hidtil kunne have været hjemsted for en hel del indie-porte indtil videre, men jeg tvivler på, at alt for mange mennesker klager, da det er en masse kvalitets-indie-spil og ikke de undskyldninger for indie-spil, der er t rigtige spil, hvor du bare åbner skuffer og slår spillet ved at gå på loftet.

Anyway, Stardew Valley (for den håndfuld af jer, der bor under en sten, som aldrig har hørt om det) er en Harvest Moon-stilspil, hvor du skaber en karakter, administrerer din gård, anskaffer husdyr, dyrker nogle afgrøder, går på spil, graver skatte i huler, kæmper mod nogle onde væsner under jorden, forsøger at romantisere nogle af byens folk og til sidst dyrke din gård til en succesfuld virksomhed. Det er ligesom den virkelige landbrugsdrøm om Amerika, før regeringen trådte ind og subsidierede den til lidt mere end en forbandet aftale i djævelens håndtaske.

Du kan købe Stardew Valley lige nu på pc for kun 14.99 $ fra over på Steam butik. Du kan se efter at få fingrene i Switch-versionen fra torsdag den 5. oktober.

Andre nyheder