Hvordan var artiklen?

1510970cookie-tjekStar Wars Ultimate Commander Mod forsøger at eftersyne Battlefront 2
Medier
2017/10

Star Wars Ultimate Commander Mod forsøger at eftersyne Battlefront 2

Træt af den nuværende tilstand af det nye Star Wars Battlefront 2 serie? Med det seneste tumult omkring spillets loot box og mikrotransaktionsskandale har det fået mange mennesker til at lede andre steder efter deres Star wars rette op. Hvis du ikke kan finde en god storskala Star wars spil, en mod ved navn Star Wars Ultimate Commander, der forsøger at revidere den originale 2005 Star Wars Battlefront 2 fra Pandemic.

Franchises bliver forbrugt af den stadigt voksende virus kaldet mikrotransaktioner. På et tidspunkt var de bundet til free-to-play multiplayer-spil, og nu er de trængt ind i singleplayer-titler, hvor den nylige medtagelse af mikrotransaktioner har spredt sig til fælles og grundlæggende funktioner på tværs af større titler.

Ud over ovenstående ser vi det samme ske med EA og DICE's Star Wars Battlefront 2, hvilket har fået nogle til at lede efter et alternativ. Et alternativ, der er i værkerne, kommer ind af fire moddere, der ønsker at revidere originalen Star Wars Battlefront 2 (2005) spil.

De fire moddere er tilfældigvis CdtFox, Allumette, CT-108 og Ractor2A. Mod'et går under navnet Star Wars Ultimate Commander og søger at opgradere visuelle effekter, lydeffekter, tilstande, karakterer og meget mere. De nye funktioner og forbedringer kan ses lige her:

  • Tre nye epoker: The Clone Wars, Imperial Civil War og The Old Republic
  • 150+ nye spilbare enheder
  • Stærkt forbedret AI
  • Ny sværhedsgrad
  • Brugerdefinerede visuelle effekter og lydeffekter
  • Understøttelse af afsendte spiltilstande såsom "Conquest" eller "Capture the flag"
  • Fem nye spiltilstande
  • Understøttelse af alle SWBF I (2004) kort
  • Forbedret HUD
  • Ny Shell

Mod'et vil bringe en masse ældre Star Wars-indhold og ikke så meget fra de nyere versioner som fra Episode 7. Hvis du vil se mod'et i aktion, som står til at være en tidlig build, kan du se en video test af visuelle effekter af X og Y-Wings torpedoer og motorer.

Mod'et har ingen udgivelsesdato på nuværende tidspunkt, hvilket betyder, at det kan tage et stykke tid, før det rammer pc'en. Men en spilbar build vil højst sandsynligt komme ud i den nærmeste fremtid, så folk kan teste meget ligesom andre OG Star Wars Battlefront 2 mods.

Hvis du vil se flere videoer, billeder eller endda holde trit med fremskridtene på denne mod, kan du gå videre til moddb.com.

Andre medier