Hvordan var artiklen?

1510520cookie-tjekStar Wars: The Last Jedi Trailer driller Rey som den sande skurk
Underholdning
2017/10

Star Wars: The Last Jedi Trailer driller Rey som den sande skurk

Den nye trailer til Disney's Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi er gået live. Det er meget bedre, end jeg troede, det ville være. I stedet for at være endnu en power-trip for Rey, ser det ud til, at Rey trods alt kan ende med at blive den sande skurk.

Traileren driller en masse forskellige historiebuer på én gang. Vi finder ud af, at Finn har overlevet og forsøger at møde kaptajn Phasma; de to låsehorn i en nærkamp i rummet. Vi kommer også til at finde ud af, hvad Luke Skywalkers rolle er i alt dette... og afslører, at hun engang trænede Kylo Ren, men tingene gik ikke så godt, og han fik trampet sin gamle røvkant. Og vi finder også ud af, at Kylo Ren er på en mission for at begå patrimord gennem denne trilogi, rettet mod sin mor Leia Organa.

Tjek den fulde trailer på to minutter og 41 sekunder nedenfor Trailere til filmklip.

Luke har en meget interessant rolle i denne film som den modvillige og bange Jedi-mester. Det ser ud til, at Luke måske virkelig er den sidste Jedi.

I den forrige trailer troede jeg, at Luke kunne have været skurken på grund af den måde, de portrætterede ham som denne mørke og snerrende figur. Vi finder dog ud af, at hans opførsel er rettet mod Star wars-epoke version af tusindårige Jedi, der lider af mangel på kontrol, når det kommer til deres kræfter. Det er ikke så meget, at Luke er en skurk, men snarere en fjende for tøser som Kylo og Rey.

Luke nægter klogt at træne Rey på grund af hendes Mary Sue-kræfter og sender hende på vej.

Rey ønsker kun at blive trænet!

Hvorfor vil nogen ikke tænke på Mary Sue?!

I hvert fald får Kylo meget klare og præcise anvisninger fra Snoke, der ligner en rynket gammel slange, der forsøgte at få plastikoperation for at ligne en af ​​de storhovedede rumvæsener fra Mars Attacks.

Star Wars The Last Jedi - Kaptajn Phasma

I betragtning af Kylos meget åbenlyse retning i livet, beslutter Rey sig for at omdirigere sin opmærksomhed til emo-Sith-barnet med en lam udseende forskrækkelse.

Traileren slutter med, at Kylo rækker en hånd ud til Rey, da hun beder om hjælp til at finde sin plads blandt stjernerne. Der er en stærk antydning af, at Rey kan slutte sig til Kylo og blive en almægtig skurk.

Det er nok den bedste vej for serien at tage herfra. For pokker, at få Rey til at omfavne sin indre (og ydre) Mary Sue og dræbe Snoke, overtage First Order og styre imperiet, kan endda gøre det interessant. At forvandle Kylo til antihelten, der skal dræbe Rey, kan endda gøre det Star wars fantastisk igen.

Vi finder vel ud af, hvor det hele går hen den 15. december.

Anden underholdning