Hvordan var artiklen?

1512990cookie-tjekStar Wars: Battlefront 2-videoer fremhæver Lackluster Single-Player Campaign-gameplay
Medier
2017/10

Star Wars: Battlefront 2-videoer fremhæver Lackluster Single-Player Campaign-gameplay

Electronic Arts udgav en ny trailer til den kommende loot box i en galakse langt, langt væk, også kendt som Star Wars: Battlefront II. Traileren dækker noget af singleplayer-indholdet, men intet af gameplayet.

Vi ser noget film med Iden og hendes far, med en lille smule familie- og militærspænding, der stiger mellem de to. Vi får stadig ikke meget i vejen for, hvad Idens egentlige rolle er her, andet end at "ødelægge oprørerne". EA har holdt alt ret tæt til brystet, men ikke på en rigtig god måde. Du kan se traileren herunder.

Der er egentlig ikke meget at sige om traileren. Det undgår SJWism så meget som muligt, noget jeg har bemærket siden det første tilbageslag mod spillet, da EA og DICE først afslørede Iden og Inferno Squad. Siden da har EA forsøgt at fokusere markedsføringen mere på ... Iden ... men mindre på hende som person, bare mere - så hende som imperiets instrument.

EA's marketingfolk har været i stand til smart at vende diskussionen væk fra SJW-aspekterne (for deres skyld), men heldigvis var de ikke så smarte, at de kunne se, at spillere ser den lumske karakter af loot box-gambling, der er til stede i Star Wars: Battlefront II og pay-to-win-faktorerne det vil helt sikkert tanken spillets langsigtede succes.

Ud over det er der en anden video, der blev lagt op med 10 minutters gameplay fra singleplayer-delen af Star Wars: Battlefront II, Høflighed af Star Wars hovedkvarter. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Der er tre missioner udstillet, inklusive den første mission, der involverer Iden, der skal flygte fra et oprørsfængsel. Du skal først spille som hendes flydende droide, der snigende skal snige sig forbi oprørsvagterne og komme til Idens celle, så den kan befri hende.

Efter at droiden har befriet Iden, skal du gribe et våben og skyde gennem oprørsstyrkerne i tætte korridorer og gange.

Star Wars Battlefront 2 - Inferno Squad

Den anden mission er Inferno Squad på Endors måne, efter at Dødsstjernen er sprængt i stykker. Vi ser kort Iden tage nogle af oprørsstyrkerne ud, før scenen skifter til en rumkamp i et affaldsfelt, hvor Inferno Squad skal forsvare Corvus-fregatklassens fartøj fra oprørernes bombeangreb.

Den sidste mission, før klippene gentages, indikerer, at Iden er ved at gå om bord på et af Rebel-skibene – en funktion, der mangler i multiplayer, hvor spillere problemfrit vil kunne gå ombord på større rumfartøjer eller lette og kæmpe i rummet.

Intet ser særligt bemærkelsesværdigt ud ved gameplayet, men en masse Star wars fanboys er ikke desto mindre begejstrede. Det ser ud til at være en mindre funktionsrig version af Pandemic's Star Wars: Battlefront II med mere avanceret grafik.

Spillet skal udgives til Xbox One, PS4 og pc fra den 17. november.

Andre medier