Hvordan var artiklen?

1509450cookie-tjekStar Citizen Alpha 3.0 download tilgængelig for udvalgte bagmænd
Medier
2017/10

Star Citizen Alpha 3.0 download tilgængelig for udvalgte bagmænd

Dette er Around The Verse-episoden, som bagmænd, tilskuere, gamere, space sim-fans og endda skeptikere har ventet på mht. stjerne Citizen. Under episoden Around The Verse bekræftede Chris Roberts, formanden for Roberts Space Industries, at alpha 3.0 nu er i hænderne på udvalgte bagmænd via "Evocati"-udgivelsen.

Episoden starter med, at Roberts bekræfter, at hundredvis af bagmænd i øjeblikket diskret afprøver alpha 3.0 under NDA, hvilket betyder, at de ikke offentligt kan tale om, hvad de spiller. Efter at de har fundet de store fejl, som de udvalgte "Evocati"-spillere finder, vil de rette dem og derefter begynde at flytte alpha 3.0-bygningen ind i PTU'en.

Episoden starter med at fortælle, hvad de forskellige hold gik igennem for at løse de to store problemer, de skulle have løst i begyndelsen af ​​ugen i mandags.

Efter et andet møde fandt de dog yderligere to fejl, der forårsagede massivt ressourceforbrug på klient-pc'erne, mens de kørte spillet. Så ved det næste møde i tirsdags havde de fem store problemer, de skulle løse.

Onsdag den 4. oktober lykkedes det dem at rette tre store problemer, men de havde stadig de to store problemer, som fik serveren til at blive ustabil. Den ene fejl gjorde det virkelig svært for nogen at oprette forbindelse til en server igen.

En af de sjovere fejl til stede var, at forsikringen ikke dækkede alle skibsdele, så når dit skib ville blive ødelagt, og du ville indgive et krav, ville skibet komme tilbage til dig, men nogle af skibene manglede deres døre , sæder og paneler.

Den 5. oktober havde de formået at formindske de store fejl, og senere samme dag gav Roberts grønt lys til at sætte alpha 3.0 i "Evocati".

Lige under tusinde spillere blev udvalgt til at spille-test alpha 3.0… 800 spillere for at være præcis. Det vil dog vare et stykke tid, før spillet bliver gjort tilgængeligt i det offentlige testrige for alle bagmænd, der har betalt for at spille alfaversionen af stjerne Citizen.

Star Citizen - Turret Gameplay

Resten af ​​videoen handler om tårnsystemet, at få spillerne orienteret korrekt i sæderne, sikre sig, at tårnets instrumentbræt fungerer korrekt, og hvordan de sætter funktionen op, så tårnene ikke skader det skib, det er knyttet til.

De skulle løse et stort problem, der omfattede at skyde gennem skibet og sprænge dit eget skib i luften ved at skyde det. For at rette op på dette lavede de det oprindeligt, hvor tårnene kunne skyde gennem skibet, men ikke gøre nogen skade. Dette gav ikke megen mening, da tårnbranden behandlede skibet som papir. De besluttede at lave det, hvor tårnet kan se og skyde i alle retninger, bortset fra at kunne sigte på og skyde mod det skib, det er knyttet til.

Designerne formåede også at gøre tårnene meget sjovere at bruge, inklusive alternative affyringstilstande, forbedret målretning og mere realistisk håndtering.

Du kan læse mere om stjerne Citizen ved at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier