Hvordan var artiklen?

1512610cookie-tjekSt Christopher's School Lockdown, grafisk roman-stil-eventyr lander på damp
Medier
2017/10

St Christopher's School Lockdown, grafisk roman-stil-eventyr lander på damp

Et nyt peg-og-klik eventyrspil med grafisk roman-inspireret kunstværk fra udvikleren Classroom Graffiti Productions kaldet St. Christopher's School Lockdown er officielt lanceret på Steam for $14.99.

Spillet er stolt af sin ærbødige tilgang til noget off-kilter emne, mens det bombarderer spillere med et visuelt smørrebrød med en rig palette og et tapet af skærmrod. Spillet er et tilbagevenden til de håndtegnede eventyrtitler fra tilbage i 1990'erne, før Telltale Games genoplivede genren og derefter overmættede med reskin-jobs.

Classroom Graffiti Productions' titel var oprindeligt et Kickstarter-projekt fra fire år siden. Spillet gik ind i crowdfunding-fasen tilbage i foråret 2013, og fire år senere lykkedes det udviklerne at færdiggøre spillet og få det op og ud på Steams digitale butiksfacade. De droppede også den officielle lanceringstrailer for spillet, som du kan se nedenfor.

Hvis du nu ikke er helt opsat på nutidens politik, kan du måske ikke lide historien St. Christopher School Lockdown fordi det er inspireret af nutidens politiske begivenheder, der er centreret omkring et prestigefyldt britisk uddannelsesinstitut, der er blevet overhalet af sin elevgruppe bestående af over 200 studerende.

Børnene iscenesætter en fastlåst protest mod nogle nye ændringer i de økonomiske afgørelser, mens de står over for granskning fra medierne, opmærksomhed fra politiet og vrede nok personer i regeringen til at gøre tingene hårde for de studerende på instituttet.

Spillerne vil påtage sig rollen som Kayleigh i første afsnit, centreret omkring hendes forsøg på at finde tilflugt væk fra en gæld, hun ikke kan betale, og den foruroligende afpresning, der følger med. Men i et forsøg på at gemme sig i St. Christopher, finder hun sig selv fanget inde i skolen, hvor tingene kan være værre indeni end ude.

Spillet byder på forskellige minispil, inklusive et samler-voodoo-dukke-handelsspil, peg-og-klik-gåder, der skal løses, forskellige karakterer at interagere med og omkring otte timers gameplay.

Du kan tjekke det ud på Steam butik lige nu for $14.99. Da de nævner, at dette er den første episode, går jeg ud fra, at Adventure Productions og Classroom Graffiti Productions vil udrulle yderligere episoder på et tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Andre medier