Hvordan var artiklen?

1511350cookie-tjekSpintires: Mudrunner Trailer demonstrerer spilkabler, kraner og bløde dækfysik
Medier
2017/10

Spintires: Mudrunner Trailer demonstrerer spilkabler, kraner og bløde dækfysik

Sabre Interactive og Focus Home Interactive slipper en ny trailer til den kommende konsoludgivelse af Spintires: Mudrunner, der byder på ekstra gameplay og fremhæver noget af det indhold, du kan forvente at opleve i offroad-kørselssim.

Traileren byder på to minutters faktisk spil i spillet, der starter med et kig på en 4×4 jeep-vandring gennem noget barskt skovterræn og bakkede skråninger ud for kanten af ​​en flodbred. Denne lille del af traileren viser hurtigt, hvor stram fysikken er, og hvor realistiske køretøjerne håndterer. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Traileren giver os derefter et kig på cockpitudsigten inde i en jeep og afslører, hvordan det er muligt at tage på tildelte rejseruter på tværs af det store sandkassekort.

En anden pæn funktion i Spintires: Mudrunner er, at den låner et indslag fra Driver: San Francisco, hvor du på magisk vis kan skifte køretøj, hvis du kommer i nærheden af ​​dem. Vi ser jeepen trække op til en tankvogn, og spilleren bruger menuen til hurtigt at skifte mellem de to motoriserede monstre.

Traileren skifter så over til en vognmand med træstammer bagpå. Den dieseldrevne lastbil udstøder noget ekstremt imponerende volumetrisk smog på jorden, mens den tunge læsser kæmper for at rive og rive gennem den geometrisk deformerbare jord.

Resten af ​​traileren fremhæver, hvordan de "fjendtlige miljøer" har dag- og natcyklusser, så du får meget forskellige scenarier og miljøforhold at udforske, og der er også et fleksibelt spilsystem, der gør det muligt at fastgøre køretøjer til robuste genstande og enten trække køretøjet mod genstanden eller bugser genstanden til køretøjet.

Scenen med lastbilen, der kom op af vandet, mens den var fastgjort til træet, mindede mig om filmen Troldmanden med Roy Scheider.

Spillet byder også på blød kropsfysik til dækkene og stiv kropsfysik for resten af ​​lastbilen. Vi får også set en rigtig fed multiplayer-sekvens for enden af ​​traileren, hvor et par af lastbilerne forsøger at hjælpe med at få den blå jeep op af vandet ved at bruge kran og trækkabel.

Du kan søge efter Spintires: Mudrunner lanceres på PS4 og Xbox One fra den 31. oktober. For yderligere information kan du slå op på spillets officiel hjemmeside.

Andre medier