Hvordan var artiklen?

1512440cookie-tjekSonic Forces-videoer dækker Space Port-gameplay og lejehelte
Medier
2017/10

Sonic Forces-videoer dækker Space Port-gameplay og lejehelte

Sega har offentliggjort to nye videoer til Sonic Forces. Videoerne udforsker flere gameplay-optagelser og handlingen "Rental Heroes". Sonic Forces er indstillet til at udkomme til pc, PS4, Xbox One og Switch den 7. november i Vesten og den 9. november i Japan.

Ofte omtalt som Sonichu Forces, DeviantArt spillet eller "furry game", kommer Segas Sonic Forces. I modsætning til sin 2D-pendant, Sonic Mania, der udkom i dette års august, sætter Sonic Forces et 3D-spillefelt, der ligner de seneste 3D-titler i serien af ​​Sonic-spil.

Apropos forskelle, Sonic Forces introducerer handlingen med at skabe din helt egen karakter for at tage opfordringen op om at redde verden fra et primært onde, der truer multiverset. Vi har dog to videoer, der afslører mere end blot karakterskabelse.

første video indeholder Bird Hero Character, der bruger "Drill Wispon" i det kemiske anlægs stadie. Derudover leverer Eggmans kemiske fabrikker en rumhavn, der skal stoppes af din karakter. Det er op til din helt (som afbildet nedenfor) at bryde igennem basens forsvar.

Den anden video viser scener mod Infinite, Bird Hero Character, der kæmper med Lightning Wispon, og Cat Hero Character med Cube Wispon.

Ifølge videoen vil du være i stand til at tage kontrol over to forskellige heltekarakterer gennem byttefunktionen "Rental Heroes". Uddybende mere om denne funktion, kan du have to karakterer at vælge imellem som i et tag-team-kampspil, der sporter call-ins. Den anden helt er en anden spillers karakter, som du kan bruge via teleportering. Du kan også bruge deres egen Wispon til at hjælpe med at finde hemmeligheder eller krydse en scene bedre.

Videoen er nedenfor for din seerfornøjelse og kommer forbi Sonic the Hedgehog kanal.

Sonic Forces er indstillet til at lanceres i hele Vesten til pc, PS4, Xbox One og Switch den 7. november. Den japanske version får debut den 9. november. Yderligere detaljer om dette spil kan findes på sonicthehedgehog.com.

Andre medier