Hvordan var artiklen?

1510050cookie-tjekSkyrim Mods Deaktiver Creation Club News og tilføje flere HUD-muligheder
Medier
2017/10

Skyrim Mods Deaktiver Creation Club News og tilføje flere HUD-muligheder

En af de mest efterspurgte mods i nyere tid er tilfældigvis at eliminere Bethesda's Creation Club nyheder. En af de seneste Skyrim mods gør netop det, efterfulgt af tre andre mods, der tilføjer flere HUD-muligheder. Skyrim er ude nu til pc, PS3, Xbox 360, PS4 og Xbox One.

Ligesom dens Fallout 4 modstykke kommer "No Creation Club News" mod af Bretton. Mod'et gør dog ikke noget væsentligt, men at se hvor meget efterspørgsel der cirkulerer omkring Bethesdas modding-fællesskab vedrørende fjernelse af Creation Club har udløst en bølge af interesse for at forfølge fjernelsen af ​​nævnte program, som endda inkluderer nyheder, der taler om Creation Club på siden af ​​skærmen, mens du er i spillet.

Skyrim mods 23 2

Hvis denne mod ser ud til at have noget, du ønsker, kan den downloades over på NexusMods.

Den næste mod på denne liste kommer ind af Ahzaab, som i øjeblikket kun fungerer med SkyrimSE 1.5.3 Creation Club Release og SKSE-64 2.0.4 alpha. Det er værd at bemærke, at denne build kan indeholde nogle fejl, da den blev overført. Når man kigger forbi fejlene, kommer de faktiske funktioner, denne mod tilføjer HUD-information om et objekt, som spilleren er rettet mod.

Skyrim mods 23 3

Hvis du vil målrette mod en genstand som et våben, et stykke rustning eller en genstand og se information om det, kan du få denne mod ved at gå videre til NexusMods.

Den tredje mod på denne liste kommer ind af Omega2008 og lader dig tilpasse kameraet og ændre det via MCM, som tilbydes af SkyUI mod. Denne mod er god, hvis du vil justere visse skærmindstillinger, hvis dine nuværende indstillinger forårsager køresyge, hovedpine eller et ubehageligt syn på din modderede verden af Skyrim.

Videoen ovenfor, der viser mod'et i aktion, kommer forbi Arindel. Du kan få denne mod ved at trykke op NexusMods.

Den opdaterede version af en mod af B3lisario af Bushido24, der bruger SkyUI-teamet og SKSE-teamet arbejder på Skyrim har ramt modding-scenen. Denne mod tilføjer en ny sektion i SkyUI's inventar - panserkategori - for at vise de tobenede slot(er), som rustningerne bruger i menuen.

Skyrim mods 23 4

Denne mod kan fås over på NexusMods.

Skyrim er i øjeblikket tilgængelig til at spille lige nu på tværs af pc, PS3, Xbox 360, PS4 og Xbox One.

Andre medier