Hvordan var artiklen?

1513070cookie-tjekShadow Of The Mask tackler en verden, hvor superhelte jages og dræbes
Medier
2017/10

Shadow Of The Mask tackler en verden, hvor superhelte jages og dræbes

Et nyt peg-og-klik, 2D, retro-futuristisk eventyrspil kaldet Maskens skygge er i øjeblikket under udvikling af det spanske udviklingsteam Tetera y Kiwi.

De har langsomt arbejdet på projektet i løbet af det sidste år og endda formået at få konceptet grønt til at blive vist på Steam, før Valve lukkede Steam Greenlight-sektionen ned.

Holdet har nu planer om at skaffe penge gennem en Kickstarter-kampagne, hvor de i øjeblikket søger tæt på $95,000. Det er lykkedes dem at samle $15,000 indtil videre til projektet, og de har stadig 24 dage tilbage, før kampagnen afsluttes.

Så hvad er Maskens skygge om? Nå, som overskriften siger... det er et retro-futuristisk peg-og-klik eventyrspil om superhelte, der bliver jagtet, fængslet eller myrdet. Det er lidt ligesom Watchmen møder De Utrolige møder Blade Runner, men med en postmoderne kunststil. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Spillet er en grublende historie, der foregår i et noget fantastisk designet bud på et dystopisk samfund. Spillerne vil dykke ned i rollerne som detektiv Alanis og detektiv Edrick, da duoen forsøger at efterforske forskellige forbrydelser og sender dem til at møde en række rumvæsener, mutanter, androider og cyborgs undervejs.

Hele superheltens/outlaw-dynamikken er en baggrundshistorie, der rager gennem hele historien, som Tetera y Kiwi forsøger at fortælle.

Gameplayet er centreret omkring de typiske peg-og-klik-strukturer, hvor spillere vil undersøge miljøer, tale med NPC'er, løse gåder og generelt udforske rundt for at komme spillet fremad.

I modsætning til mange andre traditionelle peg-og-klik-spil, vil der være mere end blot de standard logiske puslespil, de fleste spillere er vant til. Tetera y Kiwi vil også inkludere handlingsorienterede refleksive puslespil.

Du kan lære mere om projektet ved at besøge Kickstarter side eller du kan downloade demoen, hvis du vil spille-teste den, før du tager nogle overilte beslutninger, der kan ændre selve strukturen i din virkelighed.

Andre medier