Hvordan var artiklen?

1507980cookie-tjekRivals Of Aether, Smash Bros-Style Fighting Game Tilføjer Clairen, Ranno den 17. oktober
Medier
2017/10

Rivals Of Aether, Smash Bros-Style Fighting Game Tilføjer Clairen, Ranno den 17. oktober

To nye karakterer skal ankomme til Dan Fornaces Riveter af Aether kampspil. Titlen byder på en stadigt voksende liste af karakterer, efterhånden som Fornace fortsætter med at udvikle og udvikle spillets verden. De to seneste karakterer, der skal ankomme, er Clairen og Ranno.

For nylig modtog karakteren Clairen en imponerende baggrundshistorie-trailer, der viser, hvordan hun endte med at engagere sig i knytnæver og nogle af hendes evner i spillet. Umiddelbart ser det ud til, at Clairen var meget stærkt inspireret af Heart Machine's Hyper Light Drifter. Du kan se traileren herunder.

Det er nogle Smash Bros. niveauer af fodtøj lige der.

Gameplayet ser meget bedre ud, end hvad jeg oprindeligt havde forventet for karakteren. Hendes combos ligner en blanding mellem klassisk Capcom air-jonglering og en lille smule af Mega Man X- stil dashing.

Teknisk set kunne denne trailer nemt få mange mennesker til at tro, at dette var en traditionel side-scrolling platformer. I virkeligheden er dette faktisk et platform-baseret kampspil.

Meget gerne Super Smash Bros., målet er at slå lortet ud af din modstander for at vinde runden. Du kan bruge miljøet til din fordel, samt slippe forskellige typer af kombinationer, specielle træk og teknikker løs på dine modstandere.

Hvis du nu ikke er så opsat på opsætningen i arena-stil, er der stadig en singleplayer-tilstand, hvor du kan gennemspille historierne og opdage mere om hver af karaktererne, samt en overlevelsesudfordringstilstand, så du kan teste din dygtighed mod bølger af onde.

For dem af jer, der er mere optaget af at bevise dit talent og kæmpe dygtighed, kan du gå online og kæmpe mod andre i online multiplayer-kamptilstandene.

Riveter af Aether er i øjeblikket tilgængelig lige nu for kun $14.99. Du kan lære mere eller hente en kopi ved at gå til Steam butik side eller vent på, at de to nye karakterer falder fra den 17. oktober.

Andre medier