Hvordan var artiklen?

1511460cookie-tjekRiskers, GTA-inspireret Open-World actionspil lanceres den 17. oktober
Medier
2017/10

Riskers, GTA-inspireret Open-World actionspil lanceres den 17. oktober

Næste uge ShotX Studio og Meridian4's Riskers vil starte på Steam. Den top-down, open-world action-titel kombinerer den hårdføre shoot-'em-up action fra Hotline Miami med køre- og krimi-drama-elementerne fra originalen Grand Theft Auto fra sidst i 1990'erne.

Spillet følger en tidligere kriminel ved navn Rick Paradis, der finder sig selv i arbejde som sanitetsarbejder. Han støder på en dokumentmappe fuld af penge og beslutter sig for at beholde den for sig selv. Han ved ikke, at mappen tilhører nogle af de mest hensynsløse, farlige kriminelle i byen, og de tager ikke nej for et svar. Ricks held bliver værre, da hans bror ender med at blive stødt, da gangsterne forsøger at få deres penge tilbage fra Rick, og han beslutter sig for at rette op på tingene én gang for alle, selv mens bøllerne er efter ham, er mafiaen efter ham og politiet rider hårdere på sin røv end en Hollywood-chef, der tørpukle et harem af unge stjernestjerner under en fotooptagelse.

Hvis du har brug for en smule overbevisning om, hvordan gameplayet er, er der en trailer, du kan tjekke ud nedenfor.

Ligesom originalen GTA, vil spillere være i stand til at stjæle biler, køre rundt i byen, erhverve våben og blive involveret i intense skudvekslinger.

I modsætning til GTA, ShotX Studios Riskers byder på muligheden for at gå ind og ud af bygninger, hvor du vil møde de onde i fuldt detaljerede interiørmiljøer. Det er her, spillet ser ud til at hente noget velkommen inspiration fra Dennaton Games' Hotline Miami.

Det åbne miljø har også en hel dag- og natcyklus, sammen med en række side-quests drysset over hele miljøet.

Cutscenes er også til stede for at hjælpe med at fortælle historien, med skraverede paneler i tegneseriestil og en samling af snuskede karakterer, som Rick vil støde på.

Spillet lanceres med 25 % rabat til kun $7.45 i den første uge, før det vender tilbage til den oprindelige pris på $9.99. Du kan lære mere om spillet ved at besøge Steam butik eller hold øje med lanceringen den 17. oktober.

Andre medier