Hvordan var artiklen?

1512340cookie-tjekResident Evil 7 Gold Edition-trailer afslører Zoes uheldige skæbne
Medier
2017/10

Resident Evil 7 Gold Edition-trailer afslører Zoes uheldige skæbne

Der var et par store spørgsmål tilbage Resident Evil 7 på det tidspunkt, hvor kreditterne rullede. Det første store spørgsmål var "Hvad pokker skete der med Zoe?", det andet store spørgsmål var "Hvad skete der med Lucas?", og det tredje store spørgsmål var "Er det virkelig Chris Redfield?"

Nå, Capcom sigter mod at besvare alle tre spørgsmål med de kommende gratis DLC-pakker, End of Zoe og Not A Hero.

Før udgivelsen den 12. december afslørede Capcom en ny to og et halvt minuts trailer, der giver dig et hint om, hvad der skete med Zoe, og hvilken slags rædsler, der venter Chris i minerne. Du kan tjekke det ud nedenfor.

Traileren starter med en hurtig opsummering af et vigtigt øjeblik nær slutningen af ​​den originale kampagne i Resident Evil 7: Biohazard, hvor Ethan skal vælge enten at hjælpe Zoe eller hjælpe sin kone Mia. Hvis du hjælper Zoe, vil Eveline stoppe båden og forvandle Zoe til en statue, der knækker hende fra hinanden og dræber hende. Hvis du vælger at hjælpe Mia, bliver Zoe stående på kajen. Modløs og nedslået.

Traileren afslører Zoes skæbne efter at have forladt havnen, med en slags antydning af, at hun stadig forvandler sig til en krystallinsk statue.

For Chris er tingene dog ikke mindre farlige. Han finder sig selv i at navigere i det komplekse tunnelsystem i en forladt mine, hvor Lucas har trukket sig tilbage for at fortsætte sine torturerende spil.

Vi ser, at Chris skal kæmpe mod monstre i minerne, monstre i nogle huler og monstre i et laboratorium.

Der er også en rigtig fin lille smule i slutningen af ​​traileren, der afslører, at Zoes skæbne måske alligevel ikke er så slem. Et familiemedlem fra bagskov tager sig af hende, efter at hun er begyndt at morfe og krystallisere, så måske kommer hun ud i sikkerhed til sidst? Det finder vi vel ud af, når den 12. december ruller rundt.

Andre medier