Hvordan var artiklen?

1509750cookie-tjekReplika-trailer tager et high-end koncept og sætter det i en low-end pakke
Medier
2017/10

Replika-trailer tager et high-end koncept og sætter det i en low-end pakke

Den nye trailer til Keanu Reeves og Alice Eve's reproduktioner centreret omkring Keanu som en videnskabsmand, der forsøger at kopiere sin døde familie.

På en eller anden måde døde Keanus kone og tre børn alle i styrtet, men han kom ud uskadt. Ikke tilfreds med at leve livet uden dem, forsøger han at bruge en eller anden avanceret teknologi til at genoplive dem gennem en form for kloningsproces. Tingene går uundgåeligt ikke helt som planlagt, og derfor forsøger han at blive ved med at afværge sin families død ved at bøje enhver lov og videnskab, han kan. Du kan se traileren nedenfor takket være Ny Trailer Buzz.

Traileren både viser for meget og forklarer meget lidt, alt sammen i løbet af blot to et halvt minut.

Det er en imponerende bedrift, at de formåede at sætte en historie op og samtidig give så lidt mening om, hvad det er, vi skal bekymre os om.

Markedsføringen er allerede gået galt af sted. Traileren gør et dårligt stykke arbejde med at forklare Keanus karakter (dvs. er han en gal videnskabsmand? En sorgramt ægtemand og far? Er der noget mere uhyggeligt på vej?). Der er en masse små klip af en dårligt animeret 3D-robot i en stol – de ser ikke rigtig ud til at gøre det klart, hvad robottens formål er, eller hvorfor det går galt senere i traileren. Vi ser, at politiet bliver involveret, og en anden form for myndighedspersoner træder ind, men vi ved ikke rigtig hvorfor.

Traileren ser ud til at være baseret på en højkonceptidé, der tager den lave vej for at få budskabet igennem. Traileren føles også som om den forsøger at pakke en lagdelt film ind i et temmelig low-end tilbud, og det føles mere rodet end spændende.

Forhåbentlig er traileren løgn, og den faktiske film viser sig at være meget bedre end to og et halvt minuts rod, der er postet ovenfor.

Andre medier