Hvordan var artiklen?

1509150cookie-tjekRandy Pitchford ønsker at ansætte "Baddass" udviklere, ikke baseret på race eller køn
Industri Nyheder
2017/10

Randy Pitchford ønsker at ansætte "Baddass" udviklere, ikke baseret på race eller køn

Jeg er ikke sikker på, om Randy Pitchford er desperat eller hvad? Men hvad der er kendt lige nu, er, at han sandsynligvis vil ansætte folk til sit næste spil Borderlands 3. Han ønsker at fokusere på at bringe folk ind, der finpudser råt talent og også tilfældigvis er "badass". Ja, Pitchford og besætningen søger ikke at kvalificere deltagere baseret på race eller køn, men baseret på "viljen til at underholde!"

Videospiludvikler og CEO for Gearbox, bedre kendt som Randy Pitchford, har taget til Twitter at annoncere, at han søger at arbejde med folk, der ikke er baseret på deres race, køn eller andre identitetsrelaterede kvalifikationer, men i stedet ønsker han at ansætte folk baseret på deres kreativitetsevne og deres "vilje til at underholde" spillere. Vi kan se på Geabox's Karriereafsnit at virksomheden "altid ansætter".

Udlejning af gearkasse

Da virksomheden er åben for at ansætte udviklere, falder dette skridt sammen med hans seneste tweet:

Tweetet var som svar på et andet tweet lavet af PowerToFly. Sidstnævnte navn er utilfreds med en rapport, som Fast Company udsendte, der viser, at sorte kvinder er mindre i tech-industrien, end de var for 10 år siden. Pitchford, til min overraskelse, er ikke til at ansætte folk baseret på pigment i huden eller hvad der er på toppen eller under taljen; han er for faktisk spiludviklingsdygtighed.

For at være ærlig her, så kan jeg ikke tage Pitchford seriøst, når han lyver om spil som Aliens: Colonial Marines, synger en prangende sang på PAX West 2016 om #GamerGate, der ville arbejde sammen med Anita Sarkeesian og skænkede den vederstyggelighed, der var Battleborn på os. Men i betragtning af at Pitchford og besætningen tager sig tid til at lave Borderlands 3 i et forsøg på at gøre tingene "rigtigt" og angiveligt gør et spring med fordel, berettiger et kig før dom.

Hvis besætningen af ​​folk, der bliver ansat baseret på faktiske færdigheder og talent, tilfældigvis bliver tildelt Borderlands 3, Jeg spekulerer på, om spillet vil rette tidligere fejl i serien og lave situationer som Battleborn noget der hører fortiden til? Eller spyr Pitchford bare ord ud for at vinde tillid, så han kan slynge spillere ud for femtende gang? Med det sagt, vil kun tiden vise.

Andre nyheder i branchen