Hvordan var artiklen?

1513040cookie-tjekThe Punisher debuterer på Netflix den 17. november
Medier
2017/10

The Punisher debuterer på Netflix den 17. november

Marvel og Netflix afslørede endelig den officielle udsendelsesdato for The Punisher. Du kan tjekke den ud den 17. november næste måned. Nyheden blev ledsaget af en helt ny to og et halvt minut lang trailer, der viste flere optagelser af den kommende serie.

Traileren sætter også endelig nogle seriøse historietråde til, hvad der skete med Frank, mens han var i militæret, og hvad der til sidst resulterede i, at han blev The Punisher.

Det ligner en virkelig cool militær konspirationsopsætning, der kan ende med at blive Netflixs bedste Marvel-show endnu. Se traileren herunder.

Der er ikke ret meget action i første halvleg. Det meste af det er en regummiering, der fører op til, at Franks familie bliver massakreret.

Den anden halvdel af traileren bliver grum på de mest herlige måder, du kunne forestille dig.

Showet virker frygtelig mørkt (på en god måde), og Jon Bernthal ligner en kompromisløs trussel i denne ting.

Resten af ​​traileren ramper derefter alt op til 11, og viser alle mulige actionsekvenser, eksplosioner, skudvekslinger og et par knytnæver. Vi finder også ud af, hvordan Microchip bliver forbundet med Frank, da han afslører, at han også mistede sin familie på samme måde, som Frank gjorde. Interessant.

The Punisher - Netflix

Kombinationen af ​​billedsproget og musikken er bare ren, badass retskaffenhed. Jeg håber, at guitarakkorden, der spiller gennem traileren, vil være hans temasang, fordi den matcher perfekt.

Der er ikke så meget mere at sige, end at jeg håber, at Netflix ikke slår bolden på denne. De har virkelig sigtet mod det SJW-publikum med en masse af deres nonsens, endda gået så langt som at forsvare falske nyheder fra mainstream-medierne. Jeg tvivler på, at et program vil gøre Netflix værd at betale det månedlige abonnement, men hvis de kan bringe flere hardcore-shows som The Punisher eller i det mindste flere shows som de første to sæsoner af Daredevil, jeg tror, ​​de kan være på rette vej.

Jeg har i hvert fald altid elsket Punisher på trods af, at filmtilbuddene bliver ramt eller savnet, men det ser ud til, at han endelig får den sande behandling, han altid har fortjent. Straffen begynder den 17. november på Netflix.

Andre medier