Hvordan var artiklen?

1508890cookie-tjekPUBG Devs løser Asien-serverproblemer efter anmeldelsesbomber fra kinesisk
Industri Nyheder
2017/10

PUBG Devs løser Asien-serverproblemer efter anmeldelsesbomber fra kinesisk

Bluehole Studios udsendte en erklæring om deres officiel hjemmeside om de serverproblemer, som spillere har stødt på. Øverst i indlægget forklarer, at de har designet opsætningen til at håndtere op til 1 million samtidige spillere, og at spillet har toppet dette med over 600,000 spillere, ifølge GameZone.

Bunden af ​​indlægget går dog over Asien-serverproblemet som en sten, der springer vand over. De nævner ikke regionen ved navn, men i stedet lober de blot de kinesiske spillere ind i den brede "Asien"-kategori med følgende udtalelse...

"Mange spillere har spurgt os om det øgede antal servernedbrud i Asien. På det seneste er antallet af samtidige spillere i Asien steget hurtigt, og der var tidspunkter, hvor den cloud-tjeneste, vi har brugt, ikke kunne levere flere fysiske servere. For at løse dette problem tilføjede vi servere fra en anden cloud-tjeneste uden tilstrækkelig test. Nogle servere overbelastede, hvilket forårsagede hyppige nedbrud. Vores udviklingsteam undersøger problemet for at forhindre, at det sker i fremtiden."

Hvis du tager et kig på anmeldelsesbombningen, der finder sted over på PlayerUnknown's Battlefields Steam-siden vil du bemærke, at problemet er en lille del af basen, der klager over at blive forbudt for "stream-sniping", mens titusindvis af kinesiske spillere klager over at blive tvunget til at betale for en proxy for at oprette forbindelse til PlayerUnknown's Battlefields servere til at spille med vestlige spillere, da der ikke er nogen native servere for kinesiske spillere.

De nuværende negative anmeldelser er steget nedad ganske betydeligt.

svimmel

kinesisk gamer euphonium bruger platformen til at tale på vegne af andre kinesiske spillere til veltalende at forklare, hvad problemet er, og hvorfor det påvirker så mange spillere i regionen på en dårlig måde, skriver...

"Fordi der ikke er nogen kinesisk server, og at spille på en hvilken som helst server som NA eller AS vil give spillerne en forsinkelse på over 200 ms, skal næsten hver enkelt spiller i Kina bruge betydelige ekstra penge sammenlignet med prisen på spillet hver måned for at købe adgang til et net. proxy for at slippe af med forsinkelsen. Normalt koster 4 måneders medlemsgebyr for en anstændig proxy de samme penge at købe en PUBG. Men i stedet for at prøve at løse det problem for den region, der har flest spillere i verden, har Bluehole netop indgået et partnerskab med det mest populære proxy-firma i Kina og hævdede, at det var den officielle proxy for PUBG. Og det er fuldstændig latterligt!"

79 % af andre spillere er enige med Ephonium om problemet.

Bluehole anerkender problemet med Asien-serverne, men ikke nævner tilføjelsen af ​​en dedikeret kinesisk server, er ret mærkeligt. Men hvis det er rigtigt, at Bluehole får et snit fra partnerskabet med proxy-udbyderen, og stort set alle kinesiske spillere skal betale et gebyr for at få adgang til proxyerne for at få et anstændigt ping, så er der ikke noget økonomisk incitament til at ændre modellen som det er i øjeblikket. Spørgsmålet er: vil Bluehole vælge at gøre det rigtige ved spillerne og genoprette deres omdømme, eller vil de vælge at blive ved med at tjene penge på de tusindvis af kinesiske spillere, der er tvunget til at betale for fuldmagter for at få anstændigt ping ind PlayerUnknown's Battlefields?

Denne slags anti-forbruger gåder kan skabe eller ødelægge en virksomhed, og Bluehole er allerede i varmt vand forbi indføre mikrotransaktioner før spillet overhovedet forlod Early Access. Det kan være et tilfælde af, at grådighed vinder over integritet, men vi vil se, om virksomheden rent faktisk løser Asien-serverproblemet ved at gøre spillet mere tilgængeligt for kinesiske spillere.

(Main billede høflighed af Bare Mund)

Andre nyheder i branchen