Hvordan var artiklen?

1509990cookie-tjekPsychonauts 2 Gameplay-video viser platforming, TK-evner og geder
Medier
2017/10

Psychonauts 2 Gameplay-video viser platforming, TK-evner og geder

Den første gameplay-video til Psychonauts 2 blev afsløret, afslørede Double Fine Productions klippet på 14 minutter, der viser nogle af de platforme og udfordringer, som spillere vil støde på undervejs.

Videoen byder på anti-GamerGate-udvikler Tim Schafer, der tilbyder kommentarer til gameplayet, hvor den kreative hovedrolle Zack Mcclendon spiller Raz og giver spillerne et kig på den faktiske platformspil. Du kan se videoen herunder.

De første par minutter er kun Zack og Tim, der taler om, at spillet i øjeblikket er i pre-alpha, hvor kun kerne-gameplay-mekanikken er implementeret, inklusive løb, hop, dobbeltspring, swinging, fjedrene og et par samleobjekter.

En af de ting, de fremviser, er Raz, der hopper rundt gennem miljøet, hvor han er på en fjedrende ildkugle, hvor han bevæger sig gennem miljøet, ikke ulig Mario, der kører på skildpaddeskaller eller Sonic, der kører på et skateboard.

Under demonstrationen viser de også et klip af Peter McConnell, der fortæller om de små stykker musik, der var med i demoen.

Lad mig nu stoppe lige her og sige, at dette er en af ​​de mest skizofrene udviklerdagbøger, jeg nogensinde har set. Den hopper rundt om forskellige emner som et barn i en kuglepen med ADHD.

De viser også spillets telekinetiske evner, hvor de tager en ged og forsøger at putte geden i vandet, men de viser ikke, at geden bliver kraftigt kvalt under vandet.

Videoen hopper også frem og tilbage mellem stemmeskuespillet og nogle af scenerne i spillet.

Senere fremviser de noget af spillets kamp, ​​hvor Raz smider nogle ildkugler ud og kaster nogle sten efter nogle onde.

Videoen benytter også lejligheden til at vise, hvor mangfoldigt studiet er på Double Fine, fordi Tim Schafer kan lide at dydesignaler. Han er en af ​​de store dydssignalere... en rigtig dydssignalerende aficionado. Mens pc-spillere skændes og skændes om, hvor store deres CPU'er er, kan Tim Schafer godt lide at måle sin opbyggede dydssignalering mod andre dydssignaler. Han er en af ​​den slags.

Anyway, Psychonauts 2 er stadig et stykke væk fra udgivelsen.

Andre medier