Hvordan var artiklen?

1510580cookie-tjekPS4 Pro eller Xbox One X: Få penge til din nye konsol
Funktionalitet
2017/10

PS4 Pro eller Xbox One X: Få penge til din nye konsol

[Oplysning: Følgende artikel indeholder et sponsoreret link]

Den bedste måde at sælge dine brugte konsoller og tjene flere penge end forhandlere, selv uden at gå igennem den kedelige proces med online-auktion, er ved at bruge Decluttr.

Nye og avancerede spillekonsoller bliver altid kastet ud på markedet, og disse vil altid appellere til dig hardcore gamere. Men det er ikke nemt at finde ud af, hvilke konsoller du skal købe, fordi du skal vælge mellem de forbedrede funktioner, der passer bedst til dine spillevaner – de samme funktioner, der også gør dem dyrere end de gamle konsoller.

Du kan reducere, hvad du bruger på at købe det nye Xbox One X og PS4 Pro konsoller, hvis du sælger dine gamle konsoller, før du køber dem. Den fremherskende situation er, at gamere henvender sig til detailhandlere som EB-spil og GameStop, når de ønsker at sælge deres brugte spil og andre enheder. På grund af dette får de et sølle beløb af forhandlerne - ikke engang halvdelen af ​​det beløb, de købte dem i første omgang. Men en ny måde at få de bedste og mest eftertragtede konsoller og spil på er gennem Decluttr, uden omkostninger.

Bedre bytte ind i din lokale butik

For det første skulle du tro, at den bedste fremgangsmåde er at gå ind i GameStop-forretningen i nærheden af ​​dig og bytte dine konsoller. Du vil dog altid få denne følelse af, at du ville være bedre stillet til at sælge disse varer, når folk hos GameStop fortæller dig værdien af ​​de konsoller, du vil bytte. Men gennem Decluttr vil du få 77 % mere, end hvad GameStop vil tilbyde dig, og der ville ikke være behov for at træde ud af dit hjem for salget.

Du kan se værdien af ​​dit nuværende spil og din konsol gennem virksomhedens hjemmeside eller ved at bruge din smartphone til at scanne stregkoden. Du får et øjeblik citat fra Decluttr hver gang du har en konsol til salg. Det eneste du skal gøre for at få dette er at klikke på din brik og forklare dens nuværende tilstand. Der er også prisløftegaranti fra firmaet for alle produkter. Så det er enten, at du får det tilbud, virksomheden har givet for din vare, eller også sender de den tilbage til dig uden omkostninger.

Metoder til at skaffe dig penge

Når du har fået den pris, som Decluttr er klar til at betale for dine konsoller, bør din næste handling være at udskrive den gratis forsendelsesetiket og sende den til dem. Du skal være opmærksom på, at alt det, du sender ind, er beskyttet med gratis forsikret fragt. Så du skal ikke bekymre dig om, at varerne bliver beskadiget med posten.

Brugere bliver betalt via PayPal, direkte indbetaling og gennem check, og disse betalinger foretages dagen efter, at vi har modtaget dine varer. Gennem denne metode sikrer Decluttr, at pengene til den nyeste konsol bliver stillet til rådighed for dig på en mere smidig og hurtigere måde.

Genbrug din samling af spil i dag

Når du har følelsen af, at du ikke får nok værdi for din spilsamling, kan det gøre dig meget vred. Det beløb, du får udbetalt af Decluttr, kan ikke matches af nogen anden, da det er op til 25% højere end prisen på markedet. Problemerne med at sælge gennem onlinebutikker som olx plus skam og forlegenhed over komme til et GameStop udløb, er alle elimineret af Decluttr. Et andet godt aspekt ved dette er, at der ikke opkræves noget auktions- eller sælgergebyr. Dette gør det til en smertefri og enkel proces at sælge dine spil og konsoller via nettet uden meget stress, men at nyde den højeste fortjeneste.

Når du har chancen for at afhænde dine gamle spil og tjene gode penge på den nyeste og mere avancerede model, som tilbydes af Decluttr, hvorfor omfavner du det så ikke?

Andre funktioner