Hvordan var artiklen?

1510400cookie-tjekTryk på 'X' for ikke at dø, horror-komedie FMV får positiv feedback på Steam
Medier
2017/10

Tryk på 'X' for ikke at dø, horror-komedie FMV får positiv feedback på Steam

All Seeing Eye Games havde arbejdet på deres fuld-motion video, horror-komedie Tryk på 'X' Not To Die i ret lang tid. Vælg-din-egen-eventyr-stilspillet kom oprindeligt på banen på en ret imponerende måde for et par år siden med nogle stærke brugerfeedback. De satte til sidst spillet i Early Access og lancerede først for nylig sidste weekend.

Du kan afhente Tryk på 'X' Not To Die lige nu for kun $2.99. Men i løbet af den første uge, hvor spillet er til salg, er det rabat med 30 %, så du kan få det for kun $2.09.

Spillet handler om en fyr, der vågner en morgen og finder ud af, at hele byen er gået amok. Zombier går amok, dræberklovne forsøger at hacke og hugge ham i stykker, og den eneste måde at overleve på er at trykke på 'X' for ikke at dø.

Spillet minder mig om en FMV-version af Ingen tid til at forklare hvis det var en lavbudget 1995 FMV horror-komedie. Du kan få kernen i titlen via lanceringstraileren nedenfor.

Tilbagemeldingerne har været meget positive for Tryk på 'X' Not To Die fra Steam-fællesskabet, og hovedprogrammør hos All Seeing Eye Games, Darren Joe, tilskriver dette, at spillet er blevet ordnet pænt og pænt under Early Access ved at arbejde med fællesskabet og få nyttig feedback. Joe nævner i pressemeddelelsen...

"Vi har haft et godt løb i Early Access og er glade for, at så mange mennesker er blevet underholdt af vores latterlige lille kreation. Vi har arbejdet hårdt på at løse problemer, tilføje indhold og generelt forbedre Press X To Not Die, og vi kan ikke vente med at slippe det løs i naturen."

Spillet har 35 minutters HD FMV-optagelser, men der er også en 1994-tilstand, hvor du kan få det til at ligne en fuzzy Sega CD-titel. Der er 29 forskellige unikke måder at dø på, flere valgmuligheder og endda Steam leaderboard-understøttelse.

Ud af de 1,143 anmeldelser, der er logget, er størstedelen positive, hvilket giver spillet en tommelfinger op for at være "fjollet sjovt" og et af de "dummeste" spil, de har spillet.

Tryk på 'X' Not To Die er heller ikke bange for at tage potshots på QTE-kulturen inden for gaming og have det lidt sjovt for egen regning.

Du kan lære mere om det ved at tjekke Steam butik side.

Andre medier