Hvordan var artiklen?

1509900cookie-tjekPokken Tournament DX anmeldelse: Tekken The Biscuit
Nyheder
2017/10

Pokken Tournament DX anmeldelse: Tekken The Biscuit

Mens Pokken Tournament er hverken en sand Pokémon spil eller et ordentligt et-til-en-kampspil i betydningen en Street Fighter eller endda Tekken (som det er baseret på) det er stadig meget sjovt. Switch-versionen inkluderer en fejlfri gengivelse af Wii U-originalen plus fem ekstra spilbare Pokémons, en ny 3 vs 3-tilstand og flere nye parringer af understøttede Pokémon.

Selve spillet forbliver en bonkers hybrid af Pokémon og Tekken universer, der trækker fra begge dele, men som faktisk ikke føler sig begrænset af de træk, der er forbundet med nogen af ​​serierne. Hver kamp byder på en enkelt Pokémon, der vender mod en anden i Field Phase-visningen, som giver en over skulderen kameravinkel, der ændres til en traditionel 2D-vinkel, når kombattanterne lukker sig ind og udløser Duel Phase.

Duelfasen vil være bekendt med det samme Tekken fans, mens Field Phase minder mere om en Pokémon Trainers-visning i begyndelsen af ​​en duel. Uanset hvad, var nogle Pokémon ret godt på afstand, mens andre har en klar fordel i tættere kampe. Ændringen i synet udløses af visse træk, så erfarne spillere vil lære at kontrollere deres distance baseret på ebbe og flod af kampen. Jeg fandt ikke nogen særlige balanceringsproblemer som følge af forskellige stilarter, men det er forfriskende at se et konkurrencedygtigt kampspil, der tilbyder en anstændig variation.

zsXF8Nt

I første omgang ser grundlæggende kampe ud til at være en knap bashers drøm. Afstandsangreb og målsøgningsangreb kan udløses meget enkelt med enkeltknaptryk eller to-knapkombinationer og meget som i traditionelle Tekken spil, kan mange træk modificeres med et tryk på retningspinden samtidig med angrebet. Der er også blokke, greb, tællere og Synergy Burst-træk, der fungerer lidt som supertræk og kun kan opnås efter at have fyldt en synergimåler. Så er der selvfølgelig muligheden for at tagge i din support-Pokémon, som kan angribe fjender direkte for at forårsage statuseffekter og gøre skade, eller nogle gange forbedre dine vigtigste Pokémons evner.

Hvis du troede, at denne kombination af systemer kan udvikle sig til noget ret komplekst, så ville du have ret. Pokken har en behagelig let adgang, der vil appellere til alle, men det er meget udfordrende at mestre. Blokering, modspil og greb har en klar sten-saks-papir-mekanik, der kræver forståelse, mens det også er meget vigtigt at vælge en synergistil og et par støtte-Pokémon, der passer til dine kampmål.

Jeg tror måske det element, jeg havde sværest ved at komme overens med i Wii U-originalen, var det faktum, at meget af det, der gjorde Pokémon spil så unikke manglede. Væsnerne selv var til stede, men kampstrategien var fuldstændig fraværende. Switch-versionen adresserer dette til en vis grad ved at inkludere den nye 3 vs 3-tilstand, som jeg nævnte tidligere, selvom det stadig ikke er hele pakken. Det stopper med at tillade spillere at genkalde Pokémon og sende andre ind afhængigt af situationen og fungerer meget mere som en traditionel holdkæmper. Åh, hvor ville jeg elske at have et ordentligt 6 vs 6 matchup med dynamisk skift af Pokémon og måske lidt mere fokus på de typer (ild slår græs, men er svag for vand, for eksempel), der er så vigtige i kerneserien .

XHWHNje

Modes er ellers ret godt understøttet, og spillet er, hvis noget, alt for ivrig efter at fortælle dig, hvordan man suger æg. Træningstilstande og tutorials findes både hvor du måske vil have dem, og hvor du bestemt ikke gør det, så forvent at springe gennem bunker af tekst tidligt. Multiplayer-tilstande er alle for 2 spillere, men både lokalt og onlinespil understøttes på tværs af alle nøgletilstande, og selvom det stadig er langt bagefter Sony og Microsofts tilbud, er Switch i det mindste nemmere at spille online end Wii U var.

Alt i alt, Pokken Turnering DX er faktisk meget godt. Det ser fantastisk ud, og det indeholder virkelig en masse indhold, især med tilføjelserne til denne version. Det ser godt ud, enten håndholdt eller docket, og det er en let at lære, men svær at mestre slagsmål, der nemt kan understøtte langsigtet spil. Det vil ikke være for alle, men jeg anbefaler stadig, at du:

Køb det 2

Andre nyheder