Hvordan var artiklen?

1509840cookie-tjekPawarumi, Shoot'em Up-spil skal ramme Steam i oktober
Medier
2017/10

Pawarumi, Shoot'em Up-spil skal ramme Steam i oktober

Et af de seneste shoot'em up-spil, der kommer på markedet, kommer Manufacture 43's Pawarumi. Ved at blande gammel colombiansk arkitektur med Sci-Fi-æstetik – sigter spillet mod en visuelt unik oplevelse, samtidig med at den velkendte shoot'em up-kerne-essens bevares. Pawarumi er indstillet til at ramme pc via Steam Early Access i oktober.

Pawarumi er i øjeblikket planlagt til debut til pc og Xbox One i år, men førstnævnte vil få tidlig adgang via Damp denne måned (oktober). Yderligere platforme som PS4 og Switch vil få støtte i det Pawarumi vil kunne spilles på dem engang i fremtiden.

At Pawarumi's kerne ser vi, at spillet foregår i en verden, hvor Rådet styrer nationerne gennem drastiske foranstaltninger. Du spilleren påtager dig rollen som Axo, der tilfældigvis fører det "legendariske" skib Chukaru.

Spillet handler om at opleve farverig gammel og ny teknologi gennem et shoot'em up-perspektiv, hvor atmosfæren i spillet er ledsaget af en grænseløs kamp mod rådets hære. Spillet har dog en historie, der siges at være en smule mere og indeholder en mørk hemmelighed, som endnu ikke er blevet afsløret.

Den overordnede præmis og gameplay af Pawarumi kan ses lige her takket være den officielle beskrivelse og Gameplay trailer.

"Pawarumi er en moderne shoot'em up sat i et retro futuristisk sci-fi præcolumbiansk univers. Du vil tage kontrol over det almægtige skib Chukaru og dets tre unikke våben! Skyd klogt for enten at lave dobbelt skade, helbrede dig selv eller oplade dit Super Attack!"

Jeg kan ikke sige, om spillet bliver fantastisk eller forfærdeligt, men for et indie-spil vil jeg indrømme det Pawarumi er godt lavet på overfladen. Grafikken ser fin ud, gameplayet ser meget shoot'em up-agtigt ud, og der lader til at være en masse rod på skærmen for dem, der kan lide at undvige ting og blive udfordret.

Hvis traileren ikke er nok for dig, kan du finde mere information om dette spil på pawarumi.com.

Andre medier