Hvordan var artiklen?

1511150cookie-tjekOvervækst, fysikbaseret kampspil dimitterede fra tidlig adgang den 16. oktober
Medier
2017/10

Overvækst, fysikbaseret kampspil dimitterede fra tidlig adgang den 16. oktober

Wolfire Games' overvækst er endelig klar til at lancere fuldt ud. Det akrobatiske, proceduremæssigt fysikbaserede kampspil med en kung-fu-kanin i hovedrollen, vil officielt dimittere fra Early Access fra næste uge den 16. oktober.

Humble Bundle annoncerede, at de vil have et lanceringsudsalg for overvækst fra den dag den går live. Salget vil forblive aktivt i hele den første uge af spillets tilgængelighed. Det vil også være tilgængeligt på Steam.

For dem af jer, der ikke er bekendt med spillet, bruger det fysikbaseret kamp som nævnt i det indledende afsnit. Dynamiske begrænsninger og muskel- og knoglebaserede beregninger i realtid, der sker med 120 opdateringer i sekundet, giver mulighed for naturligt udseende ragdoll-effekter. Derudover kan spillere kaste, slå, sparke, kontra, hoppe, vende, rulle og undvige af vejen ved hjælp af en række forskellige færdigheder og angreb, hvilket giver mulighed for at finde en masse naturlige, færdighedsbaserede kampe, som kort fremvist i traileren nedenfor.

Ikke kun det, men pressemeddelelsen fremhæver det faktum, at spillet anvender PC-eksklusive grafikgengivelsesteknikker, der ikke er til stede i mange andre AAA-spil, såsom real-time render-baserede hvirvlende tågeeffekter, fysik-baserede dryppende blodeffekter og real- tidssimulerede flammestriber.

Spillets fulde historie-tilstand er også færdig og færdig, hvor spillere endelig kan gennemspille historien fra start til slut. Historietilstanden blev faktisk implementeret i B6-versionen af overvækst, som for nylig gik i luften i sidste uge den 3. oktober. David Rosen lavede en hurtig to minutters video, der fremhævede nogle af ændringerne i betaen før 1.0-udgivelsen.

Den seneste beta-opdatering kom med et par glitches og fejl, som Wolfire var nødt til at stoppe med en hot-fix, der gik live i går den 10. oktober.

Den fulde ting skulle være ren og uberørt, når den 16. oktober kommer her, og den fulde version er klar til at blive udgivet på pc.

Derudover, hvis du ikke kan lide, hvordan spillet spiller, er der også tilgængelige mods, der hjælper med at gøre det til noget, der minder om din smag.

Hvis du køber overvækst du vil også modtage en gratis kopi af Wolfire's Modtager. Du kan lære mere ved at besøge Steam butik side eller ved at besøge officiel hjemmeside.

Andre medier