Hvordan var artiklen?

1512490cookie-tjekOpus Magnum søger at bringe mere mekanisk puslespil sjov
Medier
2017/10

Opus Magnum søger at bringe mere mekanisk puslespil sjov

Indie-udgiver og -udvikler Zachtronics er kendt for sine forvirrende infrastrukturer, der udforsker programmering og kommandoteknologi. Nå, Zachtronics er tilbage på det igen og denne gang med et spil kaldet Opus Magnum, som følger efter sit hitspil SHENZHEN I/O.

Det er sikkert at argumentere for, at mange af Zachtronics' spil kunne passe perfekt på mobile platforme. Men konceptet med spil som SHENZHEN I/O er meget mere komplekse, når overfladen er blevet ridset.

Apropos SHENZHEN I/O, hvis nævnte spil er nogen indikation af hvad Opus Magnum kan holde ved lanceringen, kunne spillere være i for et andet "overvældende positivt" spil, der er mere komplekst end dets grafiske design.

Hvis du er nysgerrig på hvad Opus Magnum har til formål at bringe på forkant med indiestrategi/puslespil, den officielle beskrivelse er nedenfor for din læseglæde:

"Opus Magnum er det seneste åbne puslespil fra Zachtronics, skaberne af SpaceChem, Infinifactory og SHENZHEN I/O. Design og byg maskiner, der samler eliksirer, giftstoffer og mere ved at bruge den alkymistiske ingeniørs mest avancerede værktøj: transmutationsmotoren!"

Det virker sjovt, ikke? Hvis du vil have et bedre udseende, fordi spillets forudsætning ikke skærer det, kan du se den officielle trailer Zachtronics viser, hvad Opus Magnum vil have dig til at gøre, kan ses lige her.

Ligesom det sidste spil af det nævnte udviklerhold, er det sandsynligt, at hardcore puslespilsfans, der ønsker at forstå og rette mekaniske systemer ud for at producere potions, giftstoffer og andre elementer, vi højst sandsynligt vil finde lignende bedrifter i SHENZHEN I/O truer rundt i Opus Magnum.

Det bedste for ivrige fans, der ønsker at få fingrene i dette spil, er, at spillet skal lanceres den 19. oktober. Ligesom den tidligere 2016-titel af Zachtronics, vil denne også være til pc.

Hvis du vil vide mere vedr Opus Magnum, officielle site kan nås via det givne link.

Andre medier