Hvordan var artiklen?

1512770cookie-tjekNumantia, historisk turbaseret strategispil på vej til Xbox One, PS4, Steam
Medier
2017/10

Numantia, historisk turbaseret strategispil på vej til Xbox One, PS4, Steam

Det har RecoTechnology og ICEX meddelt Numantia, en historisk genfortælling af den spanske konflikt mellem numantinerne og romerne i 153 f.Kr., vil blive lanceret på Xbox One, PlayStation 4 og på Steam til pc fra den 25. oktober. Spillet vil være tilgængeligt på Xbox One og PS4 for $29.99, mens det vil være tilgængeligt på Steam for $19.99.

Spillere vil have valget mellem at påtage sig rollen som den keltiberiske stamme Numantia eller den republikanske hær i Rom, administrere forsyninger, udvide din hær og strategisk engagere sig i blodige træfninger i løbet af 20 år.

Spillet genfortæller, hvordan romerne mødte en blindgyde, da de ikke uden videre kunne indtage Numantine-regionen takket være de holdout-stammer, der kæmpede tilbage mod deres styrker med oprørsk kraft.

Spillere bliver nødt til at deltage i kampe ved hjælp af 20 forskellige enhedsklasser, der har deres egne specielle egenskaber, buffs, bonusser, statistik, våben og rustninger. Du bliver nødt til taktisk at gå på banen i et spil med strategisk forstand for at udmanøvrere og udkæmpe din modstander. Du kan se, hvordan gameplayet og feltopsætningen er med den officielle gameplay-trailer nedenfor.

Gameplaymæssigt ligner dette meget spil som Sid Meiers Gettysburg or Ultimate General spil. Selvom kortene æstetisk ser ud til at ligne Koei Tecmo's meget Nobunagas ambition titler.

Ind imellem kampe vil spillerne også opleve nogle karakterinteraktioner for at fremme historien. Billederne under disse scener minder mig meget om Stoic Studios' Banner Saga.

Spillet vil også byde på en en-til-en PvP-tilstand for dem af jer, der ønsker at kæmpe mod en ven eller rival.

Selvom dette ikke er specielt min slags spil, Numantia er en fed lille titel, der i det mindste tager et kig på noget af andre kulturers glemte historie. Det er også rart at se mere af den lidt omtalte spanske historie, der ikke er centreret omkring Conquistadorerne, den spanske inkvisition eller Anden Verdenskrig.

I hvert fald, hvis du er nysgerrig efter at lære mere om Numantia eller få mere indsigt i denne turbaserede strategiudsnit af historien, kan du besøge officiel hjemmeside.

Andre medier