Hvordan var artiklen?

1510610cookie-tjekIngen planer for Dynasty Warriors 9 på Nintendo Switch, siger producent
Nyheder
2017/10

Ingen planer for Dynasty Warriors 9 på Nintendo Switch, siger producent

Omega Force-producenten Akihiro Suzuki talte for nylig med DualShockers om den kommende udgivelse af Dynasty Warriors 9 til hjemmekonsoller og pc. En af de ting, Suzuki afslørede var, at der i øjeblikket ikke er nogen planer om at portere spillet til Nintendo Switch.

Mens Switch-ejere vil blive berøvet en tusind-hær, hack-and-slash-udflugt fra Omega Force og Koei Tecmo, vil PS4 Pro- og Xbox One X-ejere ikke blive udeladt i kulden.

Ifølge artiklen vil både Sony- og Microsoft-konsolejere kunne opleve Dynasty Warriors 9 via dynamiske specifikationer for begge konsoller, hvor spillere kan vælge mellem at spille i en filmisk 4K ved kun 30fps eller ved en lavere opløsning ved 60fps. Det er en god afvejning for gamere, der ikke giver to flyvende svin med 4K-spil, men giver to flyvende funbags om spil med 60 billeder i sekundet.

Det er ikke engang første gang, at Koei Tecmo har brugt en sådan funktion. Med Nioh efter at have udgivet tidligere på året til PS4, tilbød virksomheden den samme mulighed: 30 fps med en filmisk 4K, eller 60 fps med flydende kamp og gameplay.

Det er dog lidt trist og patetisk, at det er det, konsolspil er blevet til. Normalt er disse indstillinger forbeholdt pc-spillere; muligheder designet til dem, der nyder at finjustere og rode rundt med ydeevneindstillinger for at tilpasse og lette spiloplevelsen, der passer til deres smag. Vi er dog begyndt at se konsoller tage mere og mere af pc'ens økosystem: krav til harddiskplads, hyppige obligatoriske patches, flere online kontosystemer og nu indstillinger for ydeevneindstilling.

Folk plejede at bruge den undskyldning, at betaling for konsoller gav dig en nem og bekvem spiloplevelse. Ikke mere.

Det er sjovt for mig, at spil på en high-end rig nu er mere praktisk, hurtigere og kræver mindre justering end at spille spil på PS4 eller Xbox One.

På den positive side fungerer Nintendo Switch i det mindste som en traditionel konsol. Du tænder den og spiller spil. Det er det.

Desværre kan Switch-ejere ikke spille Dynasty Warriors 9 når den udkommer i begyndelsen af ​​2018 i Nordamerika til PS4, Xbox One og pc, og i Japan til PS4.

Andre nyheder