Hvordan var artiklen?

1508430cookie-tjekNo Man's Sky Patch 1.38 bringer nye gemmer og retter fejl
Medier
2017/10

No Man's Sky Patch 1.38 bringer nye gemmer og retter fejl

Hello Games hænger stadig ved Ingen Menneskehimmel for at forbedre spillet for dem, der nyder at spille det. Det seneste træk kaldet patch 1.38 af udviklerne, tilføjer nye gemmefunktioner, adresserer mange fejl og retter eksisterende funktioner. Ingen Menneskehimmel er ude nu til PC og PS4.

Den nye patch retter en masse fejl og ændrer andet eksisterende indhold i spillet, der burde gøre spillet bedre. Den første ting, der tilføjes, præsenterer dig nu for fem gemme-spil-slots, der kan bruges til enhver spiltilstand. Derudover vil dine gemte filer, der allerede eksisterer, blive placeret i disse fem pladser.

Det skal dog bemærkes, at når du vælger en tom spillemaskine, starter du et nyt spil, så du kan vælge hvilken spiltilstand du vil spille fra menuen til valg af tilstand. Ser man dybere ind i denne nye gemmefunktion, er der to sub-lignende slots, der er fordelt for hvert save-spil - en til automatisk lagring og den anden til manuelle lagringer.

Den sidste ting vedrørende lagringsfunktionen er, at når du starter et nyt spil uden eksisterende lagringer, vil du sende dig til valg af tilstand.

Med hensyn til "Forbedringer og ændringer" har en række ting oversvømmet nævnte afdeling. Nogle forbedringer ændrer brugergrænsefladen og andre visuelle effekter, mens ændringerne i spillet gennem patch 1.38 kan ændre din spillestil med døde planeter og deres temperatur, der varierer i ekstreme slags vejr.

Den anden kolonne med titlen "Fejlrettelser" svarer næsten til den for "Forbedringer og ændringer", men den dækker en liste over fejlproblemer. Mange af de fejl, der bliver knust, består af unøjagtige og mangelfulde afbildninger på skærmen, som også inkluderer problematiske ting som f.eks. overskydende genstande, der går tabt for altid.

Hvis du vil læse hele ændringsloggen over forbedringer, ændringer og andre funktioner til bedre Ingen Menneskehimmel, du kan slå til Steams opdateringsside or nomanssky.com. Ingen Menneskehimmel er i øjeblikket ude nu til pc og PS4.

Andre medier